FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

Pandemia L-A LIPSIT DE O ACTIVITATE PREFERATĂ! Ministrul Apărării: „Mă strădui să extrag partea pozitivă din toate”

Cine se plimba în Parcul „Valea Morilor” știe că-l putea întâlni acolo des, cu bicicleta și/sau împreună cu familia, pe Alexandru Pînzari, ministrul Apărării, însă, atâta timp cât e pandemie și stare de urgență, el nu s-a mai plimbat și nici cu bicicleta nu a mai fost – lucru care îi lipsește enorm, informează SHOK.md.

„Sunt o persoană cu gândire critică, iar în acest context mă strădui să extrag partea pozitivă din toate lucrurile care se întâmplă la moment, mai ales în rândurile Armatei Naționale. În această perioadă am reușit să observ dinamica pozitivă a comportamentului copiilor mei. Ei au devenit mai prietenoși ca frați și surori, lucrează mai mult, cel mai important e că o fac în echipă. Au și o atitudine înțelegătoare față de părinți. Singuri vin și ne spun să ne ajute în caz că avem nevoie”, a spus Alexandru Pînzari, pentru www.curentul.md.

Ministrul Pînzari a spus că îmbină lucrul la distanță cu cel din teritoriu, dar și că a fost lipsit de plimbările în aer liber cu familia, așa cum obișnuia înainte să facă.

„Ori de câte ori avea timp liber mergeam cu familia la plimbare. Evident că nu mai facem acest lucru. Încercăm să fim cât mai departe de locurile publice, în autoizolare. Nici cu bicicleta nu mai ies”, a mai declarat Alexandru Pînzari, precizând că primul lucru care îl va face ministrul când se va termina starea de urgență va fi o plimbare la Valea Morilor cu familia.

SHOK.md


MAI 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...