[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 4 august 2020. Decizii importante cu privire la viitor și ...
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//

E pasionată de călătorii și a vizitat ZECI DE ȚĂRI! Olga Fedosenko: „Pot vorbi la nesfârşit despre Monte Carlo, Cannes, Nisa”

Prezentatoarea TV Olga Fedosenko e pasionată de călătorii – a vizitat aproximativ treizeci de ţări, iar recent a decis să marcheze pe hartă toate călătoriile, informează SHOK.md.

„Unul dintre hobby-urile mele sunt călătoriile. Recent, am decis să marchez pe o hartă călătoriile pe care le-am făcut, şi acum pe ea sunt evidenţiate următoarele ţări: Franţa, Olanda, Belgia, Polonia, Germania, Ungaria, Elveţia, Cehia, Slovacia, Austria, România, Italia, Spania, Bulgaria, Grecia, Egipt, Monacvo, Turcia, Ucraina, Rusia, Geotgia, Belarus, Letonia, China, Sri Lanka, Coreea de Sud. Fiecare călătorie mă inspiră. În călătorii ai parte de experienţe noi şi de o mulţime de emoţii pozitive. Iar schimbarea anturajului mă ajută să-mi schimb punctul de vedere în multe situaţii de viaţă”, a spus Olga, într-un interviu pentru revista Fashion Vip.

Totodată, prezentatoarea TV a mărturisit că a vizitat zeci de ţări. „Uneori am dorinţă spontană de a-mi face bagajele şi de a pleca undeva pe 3-4 zile, dacă îmi permite programul de lucru. Am vizitat aproximativ treizeci de ţări şi am o mulţime de impresii despre fiecare dintre ele. În unele dintre ele aş dori să mă întorc, în altele – chiar să rămân. Pot vorbi la nesfârşit despre Monte Carlo, Cannes, Nisa. Îmi place să mă plimb pe străzile mici, să mă plimb pe faleză, să beau o cafea delicioasă pe terasă şi să admir frumoasele peisaje franceze. M-am îndrăgostit de Coasta de Azur. Fără îndoială, din Franţa în Moldova, aş aduce o cultură extraordinară, uimitoare sofisticată, care este un etalon şi o pildă demnă de urmat în toate”, a spus jurnalista.

Cristina TOMAC


IAN 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...