[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Ai văzut-o pe Valentina Naforniță doar pe ecran? Cumpără acum BILETE CU REDUCERE pentru „Elixirul Dragostei” la Festivalul DescOPERĂ și admir-o live!

De pe 14 până pe 16 iunie 2019, pentru al patrulea an consecutiv, Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi va găzdui unicul festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est: DescOPERĂ și acum ai șansa de neratat de a procura bilete cu reducere – adică cu 200 de lei în loc de 250 de lei, pe iticket.md, până la 15 mai, pentru Opera „Elixirul Dragostei”, informează SHOK.md.

„Ești pasionat de muzica clasică? Până acum ai văzut-o pe Valentina Naforniță doar pe ecran? La festivalul DescOperă o poți urmări în scenă și îi poți asculta vocea inconfundabilă. Nu uita că, doar până pe 15 mai, ai șansa să procuri bilete early bird, cu 200 de lei în loc de 250, la spectacolul Elixirul Dragostei din 15 iunie. Nu pierde această oportunitate, te așteptăm la festival!” – anunță organizatorii Festivalului, pe pagina de Facebook.

Precizăm că, Festivalul DescOperă este un eveniment muzical inedit, care scoate opera și muzica clasică din scena tradițională și o aduce în sânul naturii. Timp de 3 zile, spectatorii vor avea șansa să se bucure de vremea frumoasă, aerul curat, priveliștea mirifică și muzica clasică, interpretată live într-o scenă improvizată. Anul acesta, vizitatorii vor  asista la  spectacole muzicale cu artiști renumiți din țară și de peste hotare. Spectacolele vor fi dirijate de  Friedrich Pfeiffer din Austria și Tiberiu Soare din România.

Printre  artiștii care vor evolua în acest an la DescOPERĂ se numără soprana Valentina Naforniță, solistă la Opera din Viena, care va interpreta rolul Adinei în opera Elixirul Dragostei, pusă în scenă sâmbătă, 15 iunie și Ana Cernicova, solistă la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, care va fi soprană în compoziția Perpetuum Mobile de Straus, la închiderea festivalului, duminică, pe 16 iunie. Numărul total de artiști implicați în cele trei seri de spectacol depășește cifra de 500.

Bilete și informații sunt disponibile la Casele Teatrului Național de Operă și Balet, Casele Filarmonicii, Casele Palatului Național, Info-point Butuceni și online pe iTiket.md.

60346379_420128165492679_1949312907774787584_n

SHOK.md


MAI 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...