FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

Platforma „Educație Online” – disponibilă din 20 aprilie, PENTRU TOȚI ELEVII. Biblioteca va conține aproximativ 4000 DE LECȚII VIDEO!

Platforma „Educație Online” www.educatieonline.md va fi disponibilă din 20 aprilie curent, pentru toți elevii, informează SHOK.md.

Potrivit primarului capitalei, Ion Ceban, noua platformă va dispune de o bibliotecă digitală, creată cu scopul de a asigura procesul de învățare la distanță a tuturor elevilor.

Biblioteca va conține aproximativ 4 000 de lecții înregistrate, pentru elevii claselor 1 – 12, la 15 discipline, inclusiv profil real/ profil uman. Lecțiile înregistrate, vor fi în limba română și în limba rusă.

La elaborarea conținutului video, participă 150 de profesori, care sunt instruiți și ghidați de mai multe echipe de experți.

Aproximativ, 331 000 de elevi din instituțiile de învățământ public vor avea acces la programul școlar, elaborat într-o nouă formă, precum și 9 874 de copii cu dificultăți de învățare și dizabilități, care vor putea urma programul educațional de la distanță.

„Ne propunem ca materialele educaționale în format video să fie transmise și prin intermediul televiziunii naționale, pentru a asigura o accesibilitate maximă pentru toți elevii. Mulțumesc tuturor pentru susținere și suport și succes în continuare!” – a menționat primarul.

SHOK.md


APR 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...