[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video) Metallica anunță lansarea unui nou album live „S&M2”
De la Jurnalism la DESERTURI Franțuzești!: „Scopul meu primordial ...
Rodica Rusu adâncită ÎN GÂNDURI!: „Am un vis”
Cum arată tânăra care îşi injectează singură pomeţii: „Totul este ...

POVESTEA DE DRAGOSTE de la Poliția de Frontieră: „Se fac 15 ani de când a spus cu voce tare și cu încredere: „Te iubesc”! FOTO//

14 februarie, o zi obișnuită pentru mulți dintre noi, iar pentru unii e mare sărbătoare. Pentru polițiștii de frontieră, Oleg și Ina Poberejnîi, este o zi specială, căci aniversează 15 ani de iubire, informează SHOK.md.

Poliția de Frontieră, pe pagina de Facebook, dezvăluie povestea de dragoste a celor doi soți:

14 februarie, o zi obișnuită pentru mulți dintre noi, dar nu și pentru polițistul de frontieră Oleg. Se fac 15 ani de când a spus cu voce tare și cu încredere în ceea ce simte: „Te iubesc!”. ?‍❤‍?‍? Astăzi, își va urma gândul de a-și surprinde cu multă atenție adorabila iubită, care este și scumpă soție, și mamă răbdătoare a celor doi copii frumoși pe care îi educă împreună, dar și o devotată colegă de serviciu. Ea nu a uitat…? polițista de frontieră Inna își privește cu aceiași licărire în ochi și pasiune partenerul de viață și de profesie. Romantică din fire și cu îndrăzneală îi declară dragoste eternă: „Iubesc chipul tău, iubesc bunătatea ta, iubesc puterea ta, iubesc speranța în NOI, iubesc meseria ta, iubesc patria ta…”

Familia Oleg și Ina Poberejnîi, cunoscută în Poliția de Frontieră ca familie model și ambii prezentați ca polițiști de frontieră cu verticalitate. Din iulie 2007 și-au luat angajamentul să servească Republicii Moldova cu profesionalism și devotament, iar din 2012 Ina face echipă cu angajații Sectorului Poliției de Frontieră Soroca și Oleg se mândrește cu colegii din Sectorul Poliției de Frontieră Cosăuți.

Poliția de Frontieră vă îndeamnă să iubiți și să împărtășiți dragostea cu cei că vă fac fericiți!”.

SHOK.md


FEB 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...