FRESH
Horoscop 22 ianuarie 2021. Sentiment de confuzie şi o declaraţie de ...
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...

Povestea micuței pianiste Ecaterina Caraman - A primit cetățenie FRANCEZĂ, titlul NOBIL de contesă și și-a SCHIMBAT numele!

Micuța pianistă Ecaterina Caraman, în vârstă de 7 ani, a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, iar recent a primit cetățenia franceză și și-a schimbat numele.

Potrivit www.stiripozitive.eu, în noiembrie, 2016 fetița a fost prima persoană din familia Caraman care a primit cetățenie franceză, iar pentru asta a trebuit să-i fie schimbat prenumele Ecaterina în Cathérine.

„Stră-străbunica mea – Contesă Franceză a fost o pianistă renumită la Paris; bunica mea – cânta la acordeon și pian, fiind și profesoară de muzică; tata la chitară și pian; buneii mei – cântau la baian. La vârstă de patru ani bunica mea a chemat la noi în ospeție câteva prietene – profesoare de pian, care mi-au organizat un fel de examen, m-au impus să cânt în glas diferite note la pian. După care au spus toți că eu niciodată nu voi cânta la pian, că nu am calități necesare. Pentru mine acel examen a fost o zi – în care eu în loc să uit de pianul, am hotărât că am să fac totul posibil ca să devin pianistă renumită și ca într-o zi doamnele cele să ceară scuze cuvintele rostite”, a povestit pianista pentru sursa citată.

Pe data de 25 septembrie 2016, de la stră-străbunica sa, Ecaterina a moștenit oficial și a fost înălțată în titlul nobil de Contesă Cathérine Caraman. Istoricul familiei a început în anii 1280 în provincia Provance din Sudul Franței și pe parcursul său istoric a avut numai contese și ducese ale Franței și a Regatului Belgiei.

Amintim că, Catherine de Caraman a câștigat numeroase concursuri de pian. Anul trecut, ea a câștigat două concursuri internaționale, cântând la pian pe marele scene ale Conservatorului din Paris, Nice – din Franța, dar și din R.Moldova.

SHOK.md

 

 


IAN 10, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII