[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

PREMIERĂ ABSOLUTĂ – Moldova participă la „Mister Supranational 2019”! CÂT DE SEXY e reprezentantul! FOTO//

Gheorghe Cretu va reprezenta Moldova la cea mai importantă competiţie internaţională adresată modelelor masculine – „Mister Supranational 2019”, care se va desfăşura în acest an în Polonia, în perioada 25 noiembrie – 08 decembrie 2019, iar în competiţie vor fi prezenţi aproximativ 50 de candidaţi din tot atâtea ţări, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, Gheorghe Cretu, reprezentantul Moldovei în cadrul Mister Supranational 2019 are 26 de ani, 1.80 m înaltime, este născut în Ialoveni şi locuieşte în acest moment la Chişinau.

Gheorghe Cretu nu a mai participat în competiţii similare, însă este determinat să aducă Moldovei marele titlu. „De mult timp mi-am dorit sa imi testez limitele intr-un alt context si anume intr-o competitie internationala dedicata modelelor masculine, motiv pentru care sunt extrem de onorat ca am fost acceptat sa imi reprezint tara in cea mai importanta competitie internationala de acest gen. Aceasta experienta ma va scoate categoric din zona de confort. Competitia Mister Supranational este extrem de importanta pentru mine deoarece voi avea sansa de a promova Republica Molodva dar si traditiile, cultura si turismul moldovenesc in fata a milioane de spectatori si telespectatori din 150 de tari. Mesajul meu va fi „Mens sana in corpore sano”, dorindu-mi sa promovez ideea ca un corp lucrat si frumos este necesar sa fie mai mult decat se vede la suprafata. Un corp frumos trebuie sa fie completat de o educatie bine construita, de un caracter echilibrat si de o disciplina riguroasa in toate alegerile facute in viata. Le multumesc tuturor celor au avut incredere si m-au sprijinit pentru a-mi atinge acest obiectiv, familiei si prietenilor mei, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cel mai potrivit pentru aceasta misiune” – a declarat Gheorghe Cretu – Mister Supranational Moldova 2019.

Totodată, în comunicat se menţionează că „Mister Supranational” este cea mai importantă competiţie internaţională dedicată modelelor masculine, o competiție în care aspectul fizic al concurenţilor este la fel de important ca şi aptitudinile lor intelectuale, sportive şi conditia lor fizica. În acest an va fi organizată a 4-a ediţie.

Moldova participa în competiţia Mister Supranational în premieră absolută, Gheorghe Cretu fiind primul reprezentant al Moldovei care a fost acceptat să participe în aceasta competiţie internaţională de la înfiinţarea competiţiei şi până în acest moment.

Cristina TOMAC


OCT 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...