[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 4 august 2020. Decizii importante cu privire la viitor și ...
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//

Președintele, despre piesa „ÎNGERI CU HALATE ALBE”: „Sunt mândru de faptul că societatea noastră este solidară în lupta cu COVID-19”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu interpretul Constantin Moscovici și compozitorul Oleg Baraliuc, cu care a discutat mai multe subiecte legate de situația actuală din domeniul culturii, dar și din țară în ansamblu, informează SHOK.md.

În contextul marcării Anului Lucrătorului Medical în Republica Moldova, șeful statului a apreciat înalt piesa „Îngeri cu halate albe”, lansată de artiștii moldoveni.

„Am adus sincere mulțumiri tuturor celor implicați în crearea acestei piese care reprezintă un omagiu adus medicilor: interpreți, actori moldoveni, reprezentanți ai muzicii populare și ai muzicii ușoare, instrumentiști, ș.a. Sunt mândru de faptul că societatea noastră este solidară în lupta cu virusul de tip nou COVID-19”, a subliniat oficialul.

În altă ordine de idei, au discutat despre participarea reprezentanților țării noastre la festivalul ,,Slaveanskii Bazar”, care va avea loc în perioada 14-20 iulie la Vitebsk, Belarus. „Am menționat că la fel ca în anii precedenți, voi susține participarea țării noastre la acest festival internațional de amploare”, a mai spus șeful statului.

Președintele a mai subliniat: „Voi depune și pe viitor tot efortul pentru promovarea culturii țării noastre atât pe plan național, cât și internațional”.

SHOK.md


IUN 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...