[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Prim-ministrul Chicu ARE 3 COPII: Băiatul mai mare – angajat la o bancă din Londra, fata cea mică merge la o grădiniță publică!

Prim-ministrul Ion Chicu se declară un tată împlinit și fericit. El are 3 copii – 2 băieți și 1 fată, informează SHOK.md.

„Mulțumesc lui Dumnezeu! Domnul mi-a dat 3 copii bravo. Am doi băieți deja maturi, independenți, deja nu se află în familie. Am și o fetiță, de 3 ani, care a venit nu demult… Merge la grădiniță publică, apropo.

Băiatul mai mare e angajatul unei bănci comerciale, a unui grup solid în Londra. Deja de aproape doi ani e angajat aici. A mai activat și în altă parte. A făcut studii tot acolo.

Al doilea băiat tot își face studiile în Marea Britanie”, a dezvăluit Premierul, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Întrebat de ce au ales Marea Britanie, Chicu a spus: „Au mers întâi la colegiu acolo, au aplicat pentru burse, s-au descurcat. Puteau merge și-n altă parte – București sau Moscova, dar atunci au mers un grup mai mare de colegi acolo și au aplicat”.

Premierul a spus că vrea foarte mult și speră că băieții săi vor reveni în țară. „Pentru asta vreau să realizăm toate planurile pe care le avem” , a precizat Chicu.

SHOK.md


NOI 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...