FRESH
Cum se poartă zodiile atunci când se află în preajma unei persoane ...
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...

Prima Doamnă! Cine este Galina Dodon și CU CE se ocupă!

Chiar dacă Comisia Electorală Centrală (CEC) încă nu a validat rezultatele alegerilor prezidențiale, după procesarea a 100% din procese verbale, este clar că, socialistul Igor Dodon este noul Președinte al Republicii Moldova, iar Prima Doamnă, respectiv, este soția sa, Galina, potrivit www.tribuna.md.

Galina Dodon a absolvit, ca și soțul său, Universitatea Agrara de Stat din Moldova.

Igor și Galina Dodon sunt căsătoriți deja de 17 ani, dar se cunosc de 21 ani. Au făcut cunoștință la o nuntă studențească. Cei doi au trei fii: Vlad, Bogdan și Nicolae.

Deși evită declarațiile publice și interviurile, Galina Dodon se afișează destul de des la brațul soțului său, fie în campaniile electorale, fie cu ocazia diferitor evenimente publice cu participarea politicianului.

În prezent, ea activează la „Exclusiv Media” SRL. Potrivit declarației cu privire la venit și proprietate, Galina Dodon a obținut în anul 2015, de la locul de muncă de bază, 54 mii lei, dar și indemnizaţii de la CNAS de circa 34 mii lei. De asemenea, Galina Dodon deține cotă-parte dintr-un teren cu suprafața de 0,059 ha, dar și cotă-parte din casa de locuit, cu suprafața de 422,8 m.p.

Galina Dodon deține cont de pensii și plăți sociale cu suma de 16 839 lei, dar și un card bancar salarial cu suma de 65 427 lei.

SHOK.md


NOI 15, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII