FRESH
Horoscop 29 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...

PRIMUL FESTIVAL ON-LINE din Moldova – QUARANTINE FEST! Distrează-te la maxim în această seară și donează pentru lupta cu COVID-19!

Quarantine Fest, primul festival muzical online din Moldova, va avea loc astăzi, între orele 18.00 și 21.00, pe pagina de Facebook a vinăriei Chateau Cristi și toți cei din autoizolare sunt îndemnați să e distreze la maxim și să doneze în susținerea luptei cu COVID-19, informează SHOK.md.

„Participarea la primul festival online din Moldova, Quarantine Fest, te va costa 0️⃣ (ZERO) lei. Acest preț (simbolic) include: ? Șapte evoluții LIVE ale unor artiști cu inimă mare și cu suflet deschis; ?? Trei ore în care vei uita de faptul că ești autoizolat; ?? Amintiri nu doar plăcute, dar și unice (nu în fiecare zi ai oportunitatea să mergi la un festival fără a ieși din casă);

? Explozii de emoții frumoase, generate de artiști și de atmosfera faină, dar și recăpătarea încrederii în ideea că… Totul Va Fi Bine” – precizează organizatorii.

Totodată, ei vin cu unele recomandări:

„Pentru a-l transforma într-o sărbătoare adevărată, vă rugăm să respectați câteva recomandări de ordin tehnic:

? Dress code – cele mai elegante ținute pe care le aveți în garderobă (pijamalele și hainele sport pot să se mai odihnească puțin);

Food Court – se organizează la propria discreție, în funcție de sortimentul de produse din frigider (acest punct este obligatoriu, pentru că va fi ora cinei și pentru că mai există următorul punct);

? Băuturi – un pahar de vin (sau două-trei) pentru că e Festival organizat de moldoveni pentru moldoveni;

Photo Point – ce fel de Festival fără poze? Nu ne rușinăm, facem cât mai multe poze și le postăm pe toate rețelele de socializare pentru a stârni le arăta ce pierd, celor care nu participă!

Îndeplinirea acestor recomandări, plus muzica de calitate pe care o vor aduce în casele voastre artiștii îndrăgiți, vă vor transforma seara de miercuri, 8 aprilie, într-o adevărată sărbătoare a bunei dispoziții și speranței că în curând, totul va fi bine!”.

Atmosfera Quarantine Fest va fi încinsă de Nikorason’g, Elena Karafizi, Pasha Parfeni, Tania Cerga & Andrei Glavan, Via Dacă, Sunstroke Project, Natalia Barbu.

De menționat că, evenimentul este unul caritabil. Banii colectați în timpul concertului vor fi donați campaniei #ÎmpreunaPentruVoi, prima inițiativă socială din Moldova din perioada pandemiei COVID-19.

SHOK.md


APR 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII