[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(VIDEO) Cristina Ceauș, sărutată de ciobănaș! Interpreta a lansat ...
Nunta de lemn ÎN CARANTINĂ! Tatiana Heghea: ,,Așa ceva nici nu visam ...
Visele devin REALITATE! Antrenoarea de fitness: ,,AM OBȚINUT mai mult ...
Lilu: „Moldova e ca o femeie. Când e respectată și iubită, devine ...

Producătorul Dumitru Marian A INVENTAT UN JOC pentru copiii săi: „Ce vreme mai potrivită să pornim jocul, dacă nu în vreme de carantină” AUDIO//

Producătorul de film Dumitru Marian a inventat un joc pentru fetița sa, iar acum, când toată lumea stă acasă, a decis să-l împărtășească în format audio, inspirându-i și pe ceilalți părinți cu copii să-l practice, informează SHOK.md.

Dumitru a dezvăluit și că se gândește să lanseze un vlog, dar a început cu postările audio.

„Când avea 2 ani, s-au născut frații ei, Miruna și Dragomir, iar eu am devenit tutore plenipotențiar al Elizei și educator cu responsabilități sporite. Pentru că nu mă puteam juca la infinit cu sunătoare, mingi și cubulețe, am inventat un joc – ”Mă gândesc la…”. Stând culcat comod pe pat, îi dădeam fetei definiții, iar ea ghicea cuvântul. Așa a învățat Eliza să definească lumea. Iar de ceva timp, am zis să facem un vlog, să ne jucăm în public, pentru că mai mulți e mai interesant. Și ce vreme mai potrivită să pornim jocul, dacă nu în vreme de carantină. Deocamdată doar audio. Enjoy and Follow!  ”, a scris producătorul, pe Facebook.

SHOK.md


MAR 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...