[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Aproape 500.000 de like-uri pentru o imagine fără sutien! Cum s-a ...
Știe cum să aprindă IMAGINAȚIA fanilor! Vezi cum s-a lăsat fotografiată ...
Rețeta de balsam natural pentru un păr fabulos, puternic, strălucitor!
Andreea Bălan şi-a anulat vacanţa în Grecia din cauza fostului soţ. ...

REACȚIA lui Mihai Burciu: „Și de această dată, după ce s-au făcut toate jocurile în lipsa mea și s-au luat toate hotărârile departe de mine…”

Mihai Burciu – directorul general al Vocea Media SRL, care deține Vocea Basarabiei TV și Radio Vocea Basarabiei – din februarie 2019, a venit cu o reacție, după ce s-a anunțat public faptul că posturile date intră într-o vacanță tehnică, însă nu se închid, informează SHOK.md.

„Și probabil așa mi-a fost dat de fiecare dată. Deși umilit pe alocuri și ținut mai mereu în lipsă de decizii, la final să lupt pentru drepturile și respectul tuturor. Și de această dată, după ce s-au făcut toate jocurile în lipsa mea, s-au tras toate schițele și s-au luat toate hotărârile departe de mine, tot eu voi lupta pentru drepturile tuturor. Și voi dormi doar atunci când fiecare om își va primi meritele. Și ca de fiecare dată, lupta mea nu va primi un mulțumesc, pentru că ”eu nu fumez și nu beau”. Probabil acum nimeni nu plânge și nu mă invidiază pentru ”calmul” meu. Tăcerea mea va vorbi! Cine va crede în mine, își va reconsidera pozițiile și mă va urma, susține și reporni la drum”, a scris el, pe Facebook.

SHOK.md


IUL 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...