[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Rodica Ciorănică A FĂCUT LUMINĂ! Iată DE CE, în acest an, sunt DOUĂ CELE MAI SEXY FEMEI!

Jurnalista Rodica Ciorănică, directorul revistei VIP Magazin, a făcut lumină în ceea ce ține de top 100 sexy femei ale Moldovei în 2019 și de ce au fost desemnate două câștigătoare, informează SHOK.md.

Topul a apărut prima dată 10 ani în urmă și concursul se desfășoară anual. La început au fost doar 50 de femei, iar de câțiva ani sunt 100.

În toate proiectele noastre e vorba și de notorietate. E un criteriu de care ținem cont când facem lista de 100 de femei. Evident, femei frumoase sunt multe, dar e important să fie cunoscute cât de puțin. E bine ca sexualitatea unei femei să fie însoțită și de carismă, inteligență, pasiuni, afaceri. Chiar atunci când am lansat topul 10 ani în urmă, îmi doream să fie și femeie de aproape 40 de ani, dar care arată bine și reușesc foarte multe lucruri. În timp cumva am micșorat această vârstă, pentru că e puțin complicat pentru cineva de 40-35 de ani să concureze cu cineva de 17-18 ani”, a explicat Rodica, în cadrul emisiunii „Vorbe bune” cu Lilu de la Canal 2.

În ceea ce ține de voting, jurnalista a spus că au permis transparență maximă și nu au schimbat nimic. „Toată lumea a urmărit secundă cu secundă cum au evoluat voturile. Poți verifica. Noi, cred că, prima oară am lăsat publicul să decidă în totalitate. Iată de ce, a ieșit aceeași favorită a publicului – Sanda Țurcan. Și pentru ca să avem, totuși, ceva noutate, noi am decis în redacție să acordăm locul I pentru primele două din top, astfel e vorba de Sanda Țurcan(32 de ani) și Olivia Manoli(22 de ani)”, a explicat ea.

SHOK.md


APR 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...