FRESH
Jennifer Lopez revine pe platourile de filmare într-o comedie
Doliu în lumea cinematografiei! Actorul Sean Connery, cunoscut pentru ...
O interpretă a pozat fără haine pentru a-și arăta boala de piele de ...
Nicolle Trifan: „Fă ceea ce iubești și fă-o des!” Vezi cât de sexy ...

Rodica Ciorănică – ÎNDRĂGOSTITĂ: „Nu se știe dacă atunci, când eram mai tineri, am fi avut ce ne spune”

Jurnalista Rodica Ciorănică declara recent că iubește și este împlinită, iar, într-o postare pe rețelele de socializare, a mărturisit că s-a gândit cum ar fi fost dacă ar fi întâlnit acest bărbat mai devreme, cu ani în urmă, informează SHOK.md.

„Mă întrebam uneori ce ar fi fost daca ne-am fi intalnit mai devreme? Daca am fi castigat niste ani de fericire pe care am prapadit-o in relatii nepotrivite?

Raspunsul e foarte simplu: nu se știe daca ar fi fost ceva. Nu se stie daca atunci, cand eram mai tineri, am fi avut ce ne spune. Experientele pe care le adunam si le traim fiecare separat ne ajuta sa pretuim omul care ajunge langa noi si simte ca vrea sa ramana. Știu ca oricine crede ca asteapta prea mult, se insala.

Am in preajma multe femei tinere, frumoase si destepte care se tem ca vor ramane toata viata singure.

Trebuie sa va spun, de la inaltimea varstei mele ?, ca nimic nu se intampla mai devreme decat atunci cand e timpul ca acel cineva sa vina si sa iti umple casa cu flori. Si inima sa ti-o umple. Cu flori, grija si iubire… Intrebare: de ce va este frica sa asteptati? Bucurati-va de timp si spatiu cu inteligenta. Astfel ca atunci cand se va intampla sa aveti ce oferi si pretui ceea ce veti primi”, a subliniat femeia de afaceri, pe Instagram.

SHOK.md


MAI 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII