FRESH
Miley Cyrus a dezvăluit că încă îl mai iubește pe Liam Hemsworth
Bloggerița Tanya Goncear, despre cum să fii în armonie cu tine însuți: ...
(video) Cea mai adâncă piscină din lume a fost deschisă în Polonia
(video) Edward Sanda surprinde din nou! A lansat un nou single însoțit ...

ROMANTICUL Andrian Candu//Așa și-a cunoscut soția!

Ministrul degrevat al Economiei, Andrian Candu, a povestit în cadrul unui interviu pentru Odorash.md, cum și-a cunoscut soția, Zuzana, originară din Cehia.

“Ne-am cunoscut la Budapesta acum opt ani, la un eveniment organizat de compania în care lucram ambii, cu unica diferenţă că eu activam în biroul de la Chişinău, ea – în cel de la Praga. Eram un fel de colegi din cadrul unei companii cu peste 200 de mii de angajaţi. S-a întâmplat că colegii de la Praga au organizat un eveniment cu o durată de trei zile. Pentru noi această perioadă a rămas în memorie prin faptul că ne-am întâlnit, însă întâlnirea noastră s-a limitat la… privit, admirat, remarcat, dar nimic mai mult. Nu pot spune exact prin ce m-a cucerit şi nici dacă am simţit de la bun început că suntem predestinaţi unul altuia, deşi simţeam că e vorba de altceva, comparativ cu relaţiile pe care le-am avut anterior. O lună mai târziu am început să comunicăm online, pe chestii de serviciu. Trecuseră cinci luni de când ne cunoşteam şi într-o zi mi-am luat inima în dinţi şi am invitat-o telefonic la o cină. La care ea m-a întrebat mirată cum poate fi realizată asta de vreme ce eu eram la Chişinău, ea – la Praga. A doua zi eram şi eu în Cehia”, a  dezvăluit democratul.

El a mai spus că relația lor a evoluat foarte repede, cu toate că viaţa lor a fost mereu pe bagaje. “Am locuit împreună în Austria, Cehia, dar şi în alte state unde am ajuns datorită studiilor. Decizia de „a fi sau a nu fi” împreună a venit peste doi ani, când am terminat studiile. De vreme ce eu trebuia să revin acasă, chemat de obligaţiile pe care le aveam, i-am zis – hai cu mine. Şi ea a acceptat, fără condiţii”, a povestit Candu.

Ministrul degrevat a mai spus că prima perioadă, soției nu i-a fost deloc ușor. “Mai ales din punct de vedere lingvistic”, a precizat el.

Andrian și Zuzana Candu au doi copii.

SHOK.md


NOI 28, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...