[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

S-A IMPLICAT ÎN POLITICĂ! Designerul Daniel Racovizza, co-fondator PACE: „Vom depune toate eforturile ca tineretul să rămână” VIDEO//

Cunoscutul designer autohton Daniel Racovizza s-a alăturat inițiativei de fondare a Partidului Acasă Construim Europa (PACE), condusă de Gheorghe Cavcaliuc, informează SHOK.md.

În luarea sa de cuvânt, Racovizza a asociat R. Moldova cu un pacient în stare gravă, în situația pandemică în care ne aflăm la momentul de față.

„Doar că R. Moldova este un pacient grav de la independență, de la conflictul de pe Nistru. Sunt convins că dl. Președinte, Gheorghe Cavcaliuc, care este medicul principal, alături de echipa sa de medici, vor schimba lucrurile. Împreună vom renaște spiritualitatea, bunăstarea și sănătatea noastră națională. Vom crea posibilități ca, tineretul, toată lumea să rămână aici”, a precizat el.

În cadrul Grupului de inițiativă PACE, Daniel Racovizza este responsabil de segmentul artei, iar din multitudinea de inițiative ale formațiunii politice PACE de a face din Republica Moldova o țară prosperă, aferent acestui segment – vor fi instituite birouri de arte în fiecare localitate și vor fi create programe de motivare a tinerilor talentați, programe destinate evoluării și dezvoltării artei și culturii în țara noastră.

SHOK.md precizează: Daniel Racovizza este absolvent al Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, a făcut cursuri de perfecționare în domeniul Securitate și Apărare Națională. Este absolvent al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Moldova. A beneficiat de perfecționări în modă și design din Milano, Italia.

El este autor a două cărți: „Poezii Apocaliptice” anul 2000 și „Enigme în
Negru Alb” anul 2008, multiplu campion la SAMBO și JUDO, maestru în arte marțiale. De 11 ani – Fondator la „Casa de Modă Daniel Racovizza” Moldova, Fashion-Designer. A organizat prezentările Fashion TV by Daniel Racovizza în Cannes, Milano, Londra, Dubai, Washington. Designerul a elaborat uniforme pentru: Cavalerii Ordinului Ștefan cel Mare, Serviciul Vamal din R. Moldova, Serviciul de Protecție și Pază de Stat din R. Moldova, Orchestra model a Ministerului Afacerilor Interne din R. Moldova, Garda de Onoare, Cavalerii Ordinului de Malta, Serviciul Fiscal de Stat și Uniforma Preoților Militari.

SHOK.md


IUN 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...