[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

S-a trezit cu MAȘINA SPARTĂ! Prezentatoare TV: Au făcut-o în plină zi, sub camere de luat vederi, la 30 de metri de sectorul de poliție… FOTO//

Prezentatoarea TV, Rodica Rusu, ieri, a avut parte de o surpriză foarte neplăcută – mașina i-a fost spartă în plină zi, fiindu-i furat volanul, informează SHOK.md.

„Asta e țara în care trăim. Unde hoțul te tâlhărește la 30 de metri de sectorul de poliție. Cât tupeu să furi chiar sub nasul polițiștilor.  Pentru că cei de la guvernare sunt preocupați să fure ei la scară mare și nu au timp să se ocupe de ordine în țară, să garanteze siguranță cetățenilor. Știți câte astfel de hoții se fac zilnic? Foarte multe, asta au recunoscut și polițiștii. Dar câte cazuri sunt cu găsirea infractorilor??? Cred că doar dacă vinzi pătrunjel neautorizat, atunci te iau la fuga pe sus”, a scris ea, pe Facebook.

Ulterior, Rodica a venit unele precizări: „Sunt extrem de supărată… nu am lăsat nimic la vedere, hoții mi-au spart mașina, pentru că știau exact de ce au nevoie – au scos volanul. Știu că sună șocant, zici că e prin anii ‘90, și culmea e că au făcut-o în plină zi, sub camere de luat vederi, din fața blocului, la 30 de metri de sectorul de poliție… iar lucrurile astea nu au cum să nu te supere, să dea o stare de nesiguranță, confort… iar ei sunt atât de tupeiști pentru că nu sunt primiți, nu sunt pedepsiți”.

SHOK.md


IUL 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...