[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani. Cum a sărbătorit renumitul actor
De ce arabii nu folosesc hârtia igienică: ghid musulman de igienă
Cleopatra Stratan A DIVULGAT SECRETUL! Vezi despre ce este vorba!
Alina Dragnev NU E IDEALĂ, dar e mândră!: „Sunt departe de a fi perfectă, ...

Sasha Lopez și Xenia Piciughin, LA MARE pe timp de COVID: Am fost atât de norocoși, am trecut vama într-un minut…

DJ-ul Sasha Lopez și Xenia Piciughin sunt în vacanță în Grecia. Cei doi au povestit detaliat despre condițiile în vacanță pe timp de pandemie, dar au făcut și dezvăluiri despre noul hit ce urmează a fi lansat, informează SHOK.md.

,,Dacă ai cetățenie română și voucher de la hotel, ai 48 de ore să tranzitezi România și vii în Grecia”, au spus ei, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

,,Am venit cu mașina, pentru că este cel mai rapid și nu există, deocamdată, zboruri directe. ,Am fost atât de norocoși, am trecut vama într-un minut. Din câte știm despre condiții, se fac teste selectiv. Două minute fiecare vamă. E foarte ușor”, mărturisește Xenia.

,,Suntem în Thasos, am găsit un loc superb aici. E cel mai aproape de București, după care vrem să mergem și în Italia la parinții mei care nu au vazut-o înca pe Ama”.

,,Urmează încă o piesă, o ascult non-stop și o fredonez zilnic. A intrat și în Grecia, Turcia, Bulgaria, Serbia… și multe altele” – afirmă Sasha.

Sasha a precizat că noul Hit va fi lansat la sfârșitul acestei luni: ,,Pe 31 iulie se lansează următorul hit, este o piesă cu Dara, artista noastră. Prima colaborare cu Dara în limba engleză și prima colaborare Sasha Lopez cu Dara, sunt convins că o să fie ceva frumos și neașteptat pentru voi și clipul pe măsură”.

Adriana GRIȚCO


IUL 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...