FRESH
Horoscop 29 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...

SCHIMBĂRI! Evenimentul „Opriți burtica-eu cobor”, planificat pentru 4 aprilie, ar putea fi transferat pentru o altă dată sau desfășurat on-line!

Evenimentul „Opriți burtica-eu cobor”, planificat pentru 4 aprilie 2020, ar putea fi transferat pentru o altă dată sau ar putea fi desfășurat on-line, în dependență de evoluția situației epidemiologice și recomandările autorităților, informează SHOK.md.

„Voi continua promovarea evenimentului și povestirea despre toate cele interesante ce urmează să se întâmple la seminar. În funcție de recomandările autorităților pentru luna aprilie, vom lua o decizie – transferăm pe mai târziu data sau trecem pe online. Te încurajez să-ți rezervi biletul pe https://iticket.md/event/opriti-burtica-eu-cobor

Vei beneficia de cele mai utile informații despre maternitate și vei avea parte de premii de nerefuzat ”, anunță organizatoarea evenimentului.

SHOK.md amintește: Blogul pentru femei LADYLIKE a gândit pentru tine un eveniment care să-ți acopere nedumeririle și întrebările de gravidă sau proaspătă mamă. Vino la seminarul „Opriți burtica – eu cobor”, unde vom aborda această perioadă din viața ta multidimensional:

– perioadă prenatală (obstretică, ginecologie, psihologie, estetică, nutriție și sport),

– perioada post-partum – cei mai importanți specialiștii la care trebuie să mergi cu bebelușul tău după ce a apărut pe lume – neurolog, dermatolog, stomatolog, logoped. Vei afla de asemenea cum să faci față rolului de părinte când apar primele manifestări de caracter ale copilului tău (parenting).

Speakerii evenimentului, subiectele care vor fi abordate de fiecare dintre ei și partenerii evenimentului vor fi anunțați pe pagina de facebook a evenimentului. Urmărește acest link pentru a te convinge că nu trebuie să ratezi acest seminar.

Evenimentul „Opriți burtica-eu cobor” în cifre:

– Evenimentul va dura de la 10.00 la 18.00.

– Vor fi 9 speakeri, cu prezentări de 40 minute + 20 minute sesiunea de întrebări.

– Peste 10 parteneri vor susține evenimentul.

– Vor fi 2 pauze de ceai oferite din contul organizatorilor și o pauză de prânz pe care o puteți petrece cum doriți, fie în restaurantul hotelului, fie în localurile din apropiere.

SHOK.md

 


MAR 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII