FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

Scriitoarea Corina Bezdîga-Verlot lansează NOUL ROMAN: Cartea asta o dedic cu tot ce însemn eu, soțului meu, Luc!

Scriitoarea Corina Bezdîga-Verlot în martie va lansa romanul „Pariu”. Astfel, pe pagina sa de facebook, a dezvăluit câteva detalii despre eveniment, informează SHOK.md.

Lansarea e programată pentru 27 Martie la Artcor. O să revin pe parcurs cu toate detaliile artistice, ceea ce pot sa vă spun acum, e că vom avea o copertă superbă, un mic cadou înainte de lansare, muzică live, vin bun, oameni frumoși și poate o prezentare de modă neordinară în care vom demonstra că cititul chiar e sexy și elegant la fel ca și minunatele creații a unui brand renumit din Republica Moldova. Am deja multă lume care mă însoțeste în acest proiect și vreau să le mulțumesc chiar de pe acum. Și le voi mulțumi mai apoi, pe parcurs, tuturor care vor intra în acest dans.

Cartea asta o dedic cu tot ce însemn eu, soțului meu, Luc.

Ca această carte să conțină acea tentă psihologică pe care mi-am dorit-o, dar să fie cu adevarat venită din partea unui expert, am apelat la ajutorul minunatei Monica Bors, psiholog și terapeut, căreia îi mulțumesc că a acceptat să intre în dansul ăsta romantic și nebun.

Romanul “Pariu” este editat de către lector Silvia Stratila, doamna mea dragă și aproape de suflet.

Pariu va fi adus la lumină de către Editura Pontos, căreia îi mulțumesc pentru implicarea de care a dat dovadă mereu. Cu Diana Ballerini și Marco Ballerini, mai pregătim o surpriză frumoasă care ne va ieși cu siguranță, bine. Mai multe nu vă pot spune deocamdată, pentru că un pic de mister e necesar și pentru că încă mai sunt multe de pregătit. Vă aștept pe toți la încă un eveniment frumos de lansare. Intrarea va fi liberă.
cu drag, Corina Bezdîga – Verlot”, a dezvăluit scriitoarea.

Cristina TOMAC


IAN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...