[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI! Prim-ministrul Chicu: Feciorul a decis să se însoare în acest an. Încă nu a fost amânată nunta…

COVID-19 a stricat multe planuri și printre cei care sunt nevoiți în acest an să amâne nunta este și fiul Prim-ministrului Ion Chicu, informează SHOK.md cu referire la www.unimedia.info

Premierul nu este sigur că nunta fiului său, programată la sfârșitul acestei veri, va putea fi celebrată la data planificată, a declarat acesta la o emisiune la canalul RTR Moldova.

„Toate activitățile din sfera economică se permit, în afară de nunți, cumătrii și alte festivități, pentru că aici, chiar dacă sunt multe evenimente planificate… Cum este și situația mea, am un fecior mare, care a decis să se însoare în acest an. Încă nu a fost amânată nunta, care e este planificată la sfârșitul verii, dar eu înțeleg că va trebui să o amânăm, nu vom putea evita acest lucru. Și oamenii vor înțelege”, a declarat Chicu.

Premierului a mai spus că vrea să aibă grijă de apropiați. „Imaginați-vă că organizați o nuntă mare, iar peste trei zile, toți oaspeții stau la Toma Ciorbă” – a subliniat el.

De asemenea, Șeful Guvernului și-a cerut iertare de la cei pe care deja i-a invitat, însă spune că sănătatea e cea mai importantă.

Eu înțeleg, trebuie să am obraz, dar nu pot să vin să vă invit la nuntă, să vă pun în situație, doar sunteți un om responsabil. Eu îmi cer iertare de la cei pe care deja i-am invitat, să ne intre în situație, pentru că sănătatea este mai importantă, la nuntă vom reuși să mergem, și la cumătrie vom reuși”, a conchis Premierul.

SHOK.md amintește: La 23 iunie 2020 starea de urgenţă în sănătate publică a fost prelungită până pe 15 iulie, pe întreg teritoriul țării. Potrivit hotărârii Comisiei Naţionale Extraordinară de Sănătate Publică, termenul poate fi prelungit în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice.

Regulamentul interzice organizarea ceremoniilor (nunți, cumetrii, omagieri, mese de pomenire) în orice instituție indiferent de statut public sau privat.

SHOK.md


IUN 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...