FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

Se știau de ani buni, dar CUPIDON I-A LOVIT abia în 2016! Prezentator TV: „Mi-am dat seama de la prima întâlnire că e sufletul meu pereche”

Jurnaliștii Vadim Cheptănaru și Ecaterina Covali-Cheptănaru sunt împreună de aproape 4 ani. Deși ei se cunoșteau de ani buni – din studenție, Cupidon i-a lovit abia prin 2016, iar la scurt timp s-au și căsătorit, informează SHOK.md.

„Prima dată ne-am văzut la FRIȘPA, prin 2008 probabil, eram colegi de facultate. Vadim era cu un an mai mare. Niciodată nu m-am gândit că…”, a spus ea, în cadrul emisiunii „Telemagazin” de la Canal 2.

„Am dispărut din 2010 unul din vizorul altuia și apoi ne-am revăzut în 2016”, a spus Vadim, pentru aceeași sursă.

Cei doi s-au revăzut în toamna anului 2016, la 8 octombrie. „L-am revăzut prima dată, de fapt, pe sticlă și i-am zis mamei că e băiatul ăla arogant de la universitate. Ulterior l-am zărit la televiziunea națională și a venit la un eveniment pe care eu l-am moderat. Mi s-a părut că se uita cam lung, aveam o rochie frumoasă… Apoi ne-am întâlnit la Orheiul Vechi”, a povestit Ecaterina.

Vadim a spus că a durat puțin până a cerut-o de soție. „Prima întâlnire a durat de la 8 seara până la 3 dimineața. Atunci mi-am dat seama că e sufletul meu pereche”, a spus el. „Am cerut-o peste 7 luni, la nunta unei prietene. Am făcut complot cu mireasa – prietena Ecaterinei. După ce Ecaterina a prins buchetul, cumva regizat…a fost cererea. Peste 3 luni am făcut și nunta”, a mai povestit prezentatorul TV.

SHOK.md


FEB 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...