[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Cum arată actorul Sylvester Stallone la 74 de ani
F0T0,,Femeia nebătută e ca și casa nemăturată’’, după acest principiu ...
Dan Ioniță, a lansat un nou proiect “GHIDUL TAU IN LUMEA INSTAGRAMULUI”
Ce trebuie să-ți amintești în luna august, în funcție de zodia ta

Și-a găsit FERICIREA, de câteva luni! Corina Bezdîga: „Casa mea e acolo unde este el, fericirea și grijile trebuie împărțite” FOTO//

Scriitoarea Corina Bezdîga de două luni trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, alături de iubitul său, Luc Verlot, şi a trebuit, în această perioadă, să se obişnuiască cu ceea ce înseamnă – fericire. Pentru SHOK.md a oferit mai multe detalii în acest sens.

„În primele doua luni de relație a trebuit să mă obișnuiesc cu fericirea. Cu fericirea simplă, dar atât de intensă. A trebuit să mă obișnuiesc cu îmbrățișările lui în timpul nopții, cu săruturile matinale, cu cafeaua adusă în pat, cu cinele pe care le pregătește cu atâta răbdare. A trebuit să învăț că un bărbat ca el poate avea răbdarea necesară pentru a face slalom printre rafturile cu rochii, să aleagă între culori și materiale, să intre cu mine în cabinele de probă pentru „aprobarea finală” și „ultimul touch”.

M-am obișnuit cu încrederea pe care o are atunci când sunt la volan. iar mai apoi cu toată încrederea că eu îl fac fericit. Răbdarea cu care suportă să asculte aceeași melodie aleasă de mine și pusă pe repeat sau momentele în care încerc să îl fac să înțeleagă o poezie de-a mea, așa cum sună ea în română. M-am obișnuit cu fericirea de a ajunge în baie și de a găsi cada plină cu spumă, iar mai apoi șemineul cu focul arzând în sufragerie. M-am obișnuit cu grija și cu faptul că eu sunt cea mai importantă și că de acum eu nu mai sunt „doar eu”, de acum „suntem noi” și totul s-a schimbat.

Casa mea e acolo unde este el, fericirea și grijile trebuie împărțite, durerile trebuie lăsate în trecut și pagina asta nouă trebuie scrisă corect. Prima lună este ca un vis, îți este greu să crezi că după atâta timp în care ai așteptat fericirea – acum o ai în cele mai puternice mâini, în mâinile lui și ești sigură că este în „mâini bune”. Pe parcurs o relație aduce de toate. Niciodată nu e prea ușor. dar niciodată imposibil acolo unde iubirea nu are reguli și nici mari așteptări. M-am obișnuit cu fericirea și pentru asta îți mulțumesc ție, iubire”, a mărturisit ea.

Cristina TOMAC


FEB 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...