[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Silvia Petrov – MĂRTURISIRI: „Pe cât de frumoasă a fost perioada de sarcină, pe atât de oribilă a fost naşterea. Eram sigură că o să mor”

Prezentatoarea TV Silvia Petrov a dezvăluit că a născut natural şi că soţul ei Sergiu a fost alături, informează SHOK.md.

„Pe cât de frumoasă a fost perioada de sarcină, pe atât de oribilă a fost naşterea. Am născut natural. Travaliul a durat extrem de mult, eram sigură că o să mor… pe bune, nu mai aveam forţe. Dacă mă întreba o femeie care era însărcinată – îi spuneam că a fost bine şi îi spuneam că fiecare caz e individual, asta nu înseamnă că ţi se va întâmpla ţie. Durerea e insuportabilă, sunt sigură că nici un bărbat nu ar tolera-o. În ultima fază am apelat, chiar cu o oră înainte de naştere, la anestezie, pentru că, pur şi simplu, nu mai rezistam. Faptul că Sergiu a fost alături de mine, a asistat la naştere, a fost alături de mine de dimineaţă până a apărut Aris pe lume, a fost cel care a filmat, fotografiat, a văzut tot ce s-a întâmplat atunci… dacă nu era el, aveam impresia că nu ştiu dacă mă descurcam, pentru că prin prezenţa lui m-a susţinut enorm şi mi-a dat foarte multă putere. A fost acel care m-a mângâiat, m-a ţinut de mână, mi-a făcut masaj. Chiar dacă erau vreo 7-10 specialişti medici lângă mine, nu mă simţeam în siguranţă, aşa cum mă simţeam lângă el”, a spus Silvia, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

De asemenea, Silvia a spus de ce nu ales să nască prin cezariană. „N-am vrut pentru că după tot calvarul ăsta prin care treci în sarcina naturală, durează mult, e individual, în schimb după asta puţin suferi, depinde de ce ţi se întâmplă în timpul naşterii. Iar naşterea prin cezariană parcă încă te urmăreşte 5 săptămâni”, a conchis ea.

Cristina TOMAC

 


DEC 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...