FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

Solistul trupei 7 KLASE - găsit fără suflare, în apartamentul de la București!

Solistul trupei 7 KLASE, Cătălin Caragea, a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în apartamentul de la București, informează SHOK.md, citând protv.md.

Totodată, câteva minute în urmă, Iurie Bădicu, producătorul și fondatorul trupei 7 KLASE, a venit cu un mesaj pe Facebook:

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne.

#Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?

Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

** De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: #Bună #Dimineața, #Loteria #Vieții! Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimile zile (6) pe facebook curgeau din mine in câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectaror la ceea ce scriam. Sincer, ințelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți.

Păi, iată, astăzi este a 7 zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7.

Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea”.

Ulterior, Bădicu a venit cu unele precizări: „Cătălin Caragea vocalist și chitarist din Trupa 7 Klase a murit. Probabil il vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul sau. Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc daca au reusit acum sa ajungă acasă, e regim de pandepidemie, carantina…”.

SHOK.md


MAR 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...