[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Soția lui Sasha Lopez face MĂRTURISIRI: „Cele mai mari schimbări în viața mea s-au produs atunci când simțeam că nu mai pot continua”

Xenia Piciughin – soția Dj-ului Sasha Lopez, în decursului unui an s-a căsătorit, a rămas însărcinată și s-a angajat la un nou job, însă cu ceva timp înainte încă era la Chișinău și muncea aici, informează SHOK.md.

Xenia a făcut mărturisiri, recent, pe Instagram, și a vorbit despre ieșirea din zona de confort.

„Cele mai mari schimbări în viața mea s-au produs atunci când simțeam că nu mai pot continua, chiar și așa găseam forța să mai continui un pic, și încă un pic, și încă puțin… Acesta e motivul de ce ne întoarcem în apartamentul care nu ne place, de la jobul care nu ne place, în orașul care nu ne place și ne culcam în patul care nu ne place alături de persoana pe care nu o iubim. Suna ciudat, neplăcut și greșit, dar asta din păcate e situația multor oameni, poate chiar și a ta”, a spus ea, adăugând că: „ca să ieși din zona de confort, trebuie să ajungi în situația în care să fii victima circumstanțelor, să lucrezi la un job pe care îl urăști  și să ai relații toxice. Din păcate trebuie să îți ajungă cuțitul la os și să înțelegi că zona ta de confort este o iluzie care maschează nefericirea și nemulțumirea ta. E foarte greu să recunoști asta, fiindcă creierul nostru mereu tinde să opună rezistență”.

78990024_519083498818895_6648788929610776576_n

SHOK.md


DEC 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...