[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(VIDEO) Cristina Ceauș, sărutată de ciobănaș! Interpreta a lansat ...
Nunta de lemn ÎN CARANTINĂ! Tatiana Heghea: ,,Așa ceva nici nu visam ...
Visele devin REALITATE! Antrenoarea de fitness: ,,AM OBȚINUT mai mult ...
Lilu: „Moldova e ca o femeie. Când e respectată și iubită, devine ...

STĂ ACASĂ, dar tare vrea la muncă! Designerul Diana Voevuțki: „Nu aș putea fi femeie întreținută. Dacă aveți de prășit, semănat, săpat – chemați-mă!

Designerul Diana Voevuțki de câteva zile stă acasă și a înțeles ca își iubește foarte mult jobul, dar și că nu poate fi o femeie „întreținută”, informează SHOK.md.

„În doar cîteva zile de carantină, de cînd #stauacasă am înțeles cîteva lucruri:

1 Îmi ador job-ul. Da-da, nu merg zi de zi la lucru pentru că așa trebu’, ci chiar e ceea ce mă face să mă simt utilă și la locul meu. Acum, parcă aș avea mîinile legate, și nu am exagerat cînd am zis că altceva nu știu să fac în viața asta- e un adevăr crud..

2 Gospodină din mine nu prea iese. Nu știu în care moment al vieții gospodina din mine a murit, dar undeva pe drumul spre așa-numitul succes ea s-a prăpădit. Grupul atît de popular “Gustoșel” nu îmi e de nici un ajutor, convingîndu-mă încă mai mult că мои руки не из того места растут. Trist, dar adevărat. Tot ce pot face, e să mă tot holbez la pozele cu mîncăruri alese și, scărpinîndu-mi scăfîrlia, să continui să îmi hrănesc copiii cu cășuțe, omlețele și bucate pe care învățasem să le gătesc încă la orele de muncă

3 Nu aș putea fi femeie întreținută. Asta precis. Mișcarea și perpetua grabă îmi dă viață și, respectiv, sens vieții mele. Vezi punctul 1

Concluzie: vreau la lucru!! Așa că dacă aveți de prășit, semănat, săpat, plijit sau altceva de genu’- chemați-mă! Strigați-mă! Astfel, după ce trec aceste 60 zile, riscați să găsiți o amebă atrofiată”, a spus Diana, pe Facebook.

Cristina TOMAC


MAR 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...