FRESH
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"
Horoscop 25 octombrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o schimbare de ...
Cum își înfruntă fiecare zodie cele mai mari frici

Stela Botez promite O LANSARE INEDITĂ a etno-romanului său: „Va fi sub formă de mini spectacol, pentru că am cochetat și cu actoria”

Interpreta Stela botez, de Dragobete, va lansa ento-romanul – „Fata cu Cobza”. Astfel, a dezvăluit detalii despre această carte, dar şi că la eveniment va juca un fragment din scrierile sale, informează SHOK.md.

„Este un roman de dragoste care se împleteşte foarte frumos cu o multitudine amplă de informaţii etnografice, etnologice şi istorice. Reprezentative locului în care m-am născut eu. Cumva m-am întors în copilărie, atunci când am scris această carte, pentru că locurile unde se desfăşoară acţiunea sunt satul meu, iazul pe care am copilărit, codrii, dealuri, lanurile, cadrul este unul real. Istoria este aceea pe care o avem şi este descrisă acolo pe capitole.

Iar povestea de dragoste – să nu înţeleagă oamenii că eu sunt descrisă acolo, nu. Oamenii au impresia că dacă lucrarea se numeşte „Fata cu cobza” este o autobiografie, dar nu este despre mine. Este o poveste de dragoste inventată frumos”, a dezvăluit Stela, în cadrul emisiunii „Între noi” de la Televiziunea Centrală.

Totodată, Stela s-a referit şi la lansarea care va avea loc pe 24 februarie. „Am scos-o de sub tipar la sfârşitul lui 2019, dar o voi lansa anul acesta, de Dragobete. Lansarea nemijlocită va fi sub formă de mini spectacol, pentru că eu am cochetat la un moment dat şi cu actoria. Vreau ca eu să joc un fragment din această carte, dar să mă prezint ca şi autoarea cărţii şi atunci o să îmbin cumva lucrurile, precum voi şi cânta cu cobza”,  a adăugat ea.

82225446_2661062897311418_2619227978025926656_n

Cristina TOMAC


IAN 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII