[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Augie, băiețelul de 3 ani care îi face concurență unchiului său model. ...
Adela Popescu, în costum la baie. Cum arată corpul ei după două nașteri
Selfi-uri cu PREȘEDINTELE! Ce mesaj le-a transmis Igor Dodon tinerilor, ...
(video) Actrița Alyssa Milano demonstrează cât de mult îi cade părul ...

Purta ȘTRAMPI COLORAȚI în vremea când era ministru! Corina Fusu a comentat acum: „Eram asortată bine. Poate mă invidiau…” FOTO//

Corina Fusu, fostă ministră a Educației, în vremea când era în funcția dată purta dresuri colorate – ba mov, ba gri, ba albi… iar, recent, a comentat, totuși, această alegere a sa, informează SHOK.md.

Referindu-se anume la ștrampii mov, fosta ministră a spus că erau asortați cu geanta și fularul și arătau ok.

Eu, în Ministerul Educației, am intrat cu mare curaj, credeam că voi trece orice barieră, dar m-am întâlnit cu o mare rezistență – cu angajații. Când am venit, majoritatea șefilor de direcții erau plecați în vacanță.

Cred că, niște troli, niște facebook-iști au scris… niște oameni teferi nu mai stau să se uite ce culoare au ciorapii, că scăpam virgule…

Eu m-am sortat bine. Și geanta, și fularul erau mov, și eram foarte ok. Iată că la noi este o altă percepție despre cum trebuie să se îmbrace niște funcționari publici.

Eu, fiind educată altfel, fiind în multe vizite de studiu, am observat că oamenii vin la lucru ca la lucru. Am văzut doamne în instituții europene și-n ștrampi galbeni, verzi, roșii și alte culori. Eu eram mult mai modestă.

Au făcut-o, cred eu, că nu aveau de ce mă critica, poate mă invidiau…”, a spus Corina Fusu, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

De asemenea, ea a spus că e neplăcută critica, pentru că, astfel, în loc să se gândească la problema unui liceu, dimineața, trebuia să se gândească cum să se îmbrace.

Corina Fusu a dezvăluit că, încă, mai are acei ștrampi mov în garderobă.

SHOK.md

 


APR 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...