[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Visele devin REALITATE! Antrenoarea de fitness: ,,AM OBȚINUT mai mult ...
Lilu: „Moldova e ca o femeie. Când e respectată și iubită, devine ...
Pandemia a adus și BENEFICII! Cristina Lisnic: ,,Toți se plâng, iar ...
Cu muzica ÎN SUFLET încă din copilărie! Ginia: ,,Cânt de când mă știu”

Sunstroke Project a lansat O PIESĂ SPECIALĂ – în rusă și română, în situația creată de COVID-19: Mamă, acasă să stai! VIDEO//

Sunstroke Project a lansat un mesaj pentru cetățeni, prin care-și dorește să motiveze cetățenii să stea acasă, informează SHOK.md.

„În legătură cu situația din lume și în special din țară, în legătură cu Coronavirus, am decis cum putem susține toată lumea și înregistra un mesaj video tuturor și pentru toți, în special mamelor! #Mamaacasăstai – a fost creat pe o bază absolut voluntară. În doar o zi, a fost organizată o echipă, condusă de regizoarea Natalya Anisimova, cu sprijinul direct al primarului Chișinăului, Ion Ceban!

Mulțumim autorilor textelor rusești și românești, MC Mike și Mihai Teodor, care au creat incredibilul pentru câteva ore, precum și producătorului nostru de sunete Michael Ra, pentru că am reunit totul muzical!

Mulțumiri speciale întregului echipaj! Cu toții am făcut o treabă grozavă împreună! Noi, din nou și din nou, vă îndemnăm să rămâneți acasă, să petreceți timp cu familiile și să fiți puternici”, au dezvăluit ei, pe Facebook.

Totodată, primarul capitalei, Ion Ceban, pe Facebook, a spus:

„Îndemnul de a sta acasă, pe ritmuri de muzică și în versuri. Băieții de la SunStroke Project au venit cu un mesaj către cetățeni, în special către mame, în care spun că cel mai bine în această perioadă este să stai acasă. Totul începe cu noi, totul începe cu fiecare în parte. Dacă o verigă lipsește, lanțul răspândirii virusului Covid-19 se va rupe. Apreciez munca regizoarei Natalia Anisimova, care a putut să strângă acești oameni frumoși și să coaguleze îndemnuri către întreaga societate. Sincere mulțumiri celor de la SunStroke Project pentru ideea inovativă. Mizăm pe sprijinul instituțiilor mass media în vederea distribuirii acestui mesaj video”.

Cristina TOMAC


MAR 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...