FRESH
(Video) EMOȚII de nedescris și FERICIRE fără margini! Autoarea blogului ...
Daniel Craig își ia adio de la cel mai cunoscut rol al său. Tom Hardy ...
Horoscop 22 septembrie 2020. Emoții puternice și o șansă la dragoste
Marie Curie a trăit o vreme doar cu pâine, unt şi ceai, dar a devenit ...

Sute de animale au fost ADOPTATE, iar o mie încă își așteaptă stăpânii pe un site specializat!

În decursul a doi ani, de cînd a fost lansat site-ul www.adopta.md în Republica Moldova,  aproximativ 500 de animale și-au găsit deja stăpîni, informează CURENTUL.

Solicitat de către reporterul nostru, Președintele organizației pentru protecția animalelor “Societatea Umană” ne-a relatat că animalele sunt oferite gratuit, iar scopul principal este de a le găsi animalelor proprietari cît mai buni și o nouă casă.

„Câinii care au ajuns pe site-ul nostru, cel mai adesea au fost găsiți pe stradă sau au fost bolnavi și trebuiau de vindecat. Sunt animale care au plecat de la stăpînii lor și aveau nevoie de o nouă casă. Noi, astfel prin intermediul site-ului încercăm să-i ajutăm și să le găsim un nou stăpîn unde vor putea trăi în siguranță”, a spus el.

Acesta a mai adăugat că pe site se pot găsi diferite animale: câini, pisici, hamsteri, papagali,  broaște țestoase, chiar și melci.

“Orice persoană, care are mai mult de 18 ani, poate să adopte un animal de la noi de pe site, singura condiție este să aibă grijă de el, să-l  hrănească, să-l ducă la medic dacă va avea nevoie. În plus, trebuie să aibă toate condițiile necesare pentru a-i asigura un trai mai bun ca la noi. Adoptarea unui animal implică o mare responsabilitate. Sunt mulți care adoptă un animal, dar nu au grijă cum se cuvine de el, îl lasă fără supraveghere, uită să-l hrănească. În acest caz mai bine să nu-l adopte dacă nu pot avea grijă de el”, amai adăugat președintele organizației.

Reiterăm că pe site, la moment sunt disponibile spre adopție aproximativ 1000 de animale.

www.curentul.md


IUL 25, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII