FRESH
RÂZI CU POFTĂ! Când te întâlnești cu fota colegă și începi să te lauzi ...
Așa MAMĂ așa FIU! Natalia Gordienko fericită și MÂNDRĂ de fiul ei ...
(Video) EMOȚII de nedescris și FERICIRE fără margini! Autoarea blogului ...
Daniel Craig își ia adio de la cel mai cunoscut rol al său. Tom Hardy ...

Svetlana Sainsus A NĂSCUT CU O LUNĂ MAI DEVREME! „Lia luptă pentru orice gram în plus, Svetlana pentru puterea de a se recupera”

Femeia de afaceri, Svetlana Sainsus, a născut-o pe Lia, fetița sa, înainte de termen, informează SHOK.md.

Micuța a venit pe lume, pe 1 martie, imediat după miezul nopții. „La ora 00.13 s-a nascut Lia. S-a nascut mai devreme cu o luna, la 34 de saptamani. S-a grabit tare sa-i aduca mamei primavara, anotimpul Svetlanei preferat. Ambele sunt la terapie intensiva si nu le putem vedea. Lia lupta pentru orice gram in plus, Svetlana pentru puterea de a se recupera pentru ca a fost o sarcina deloc usoara, mai ales ultimele saptamani. Dumnezeu a demonstrat cat de tare le iubeste si le va trece cu brio si de data asta. Intr-adevar, cat ieri Maxim vorbea pe scena, ele se chinuiau fetele si luptau ca sa intinda timpul cat medicii pregateau plamanii Liei pentru nastere”, a declarat Oxana – sora Svetlanei, pentru perfecte.md, ieri.

Ulterior, ea a venit și cu un mesaj pe Facebook: „Oxana, sora pe fir, cand isi vor reveni fetele noastre o sa va povesteasca mai mult. Acum ele au nevoie de ganduri buneva multumim .01.03.2020 primavara noastră martisorul si ghiocelul nostru scump”.

SHOK.md


MAR 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII