FRESH
Detaliul șocant pe care l-a aflat Irena Boclincă despre fostul său ...
Cele mai fascinante ritualuri de nuntă. IATĂ ce semnifică
Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei ...
10 semne că te-a înșelat fără să știi. Le recunoști?

Svetlana Sainsus – noi dezvăluiri despre TATĂL FETIȚEI și... CĂSĂTORIE: „Suntem ambii persoane publice, dar ne-am cunoscut abia un an în urmă”

Femeia de afaceri Svetlana Sainsus a făcut nou dezvăluiri despre tatăl fetiței sale, care se va naște în curând, fără, însă, a-i divulga identitatea, informează SHOK.md.

„Bărbatul pe care îl iubesc lucrează în domeniul în care doar bărbații adevărați ajung. Ne știam de la distanţă pentru că suntem ambii persoane publice, dar ne-am cunoscut abia un an în urmă la o întâlnire oficială. Recunosc că a fost greu să mă cucerească și dacă mi-ar fi spus cineva vreodată că aș fi cu el, cred că aș fi zâmbit ironic și aș fi zis că e imposibil. Dar viața asta e plină de surprize și deseori aparențele înșeală tare. M-a cucerit prin răbdarea lui, prin romantism, prin gesturi frumoase și deloc prin insistența obraznică tipică bărbaților de azi. Este întruchiparea unui bărbat adevărat și sunt mândră că anume el este tăticul fetiței mele, cu siguranță va fi cel mai frumos exemplu pentru ea”, a mărturisit ea, în cadrul unui interviu pentru revista VIPMagazin.

Cât despre căsătorie, Svetlana a spus că le este bine și fără acte. „Sincer nu cred că urmează căsătorii. Eu acolo deja am fost. Ne simțim bine deocamdată așa și nu vrem mari schimbări, nu vreau să stricăm ceva din ceea ce avem doar prin dorința de a oficializa sau de a demonstra ceva cuiva. Noi suntem fericiți la moment așa și trăim clipa frumos cum a dat-o Dumnezeu”, a spus ea.

Mămica s-a referit și la care a fost reacția lui la vestea că va fi tată de fetiță. „Tatăl Liei a reacționat frumos. Ne-a povestit cât e de fericit. Dar cel mai frumos a reacționat când a aflat că e fetiță, bucuros ca un copil mic. Lia are noroc de doi părinți care o adoră și o așteaptă cu nerăbdare”, a menționat ea, adăugând: „poate va veni ziua când îl vom prezenta pe tati”.

SHOK.md


IAN 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII