[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
FOTO / Cele mai provocatoare apariții ale primei soții a lui Marian ...
Horoscop 4 august 2020. Decizii importante cu privire la viitor și ...
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...

Svetlana Sainsus – OMAGIATĂ: „Îmi doresc doar timp, timp să mă bucur de tot ce mi-a oferit viața și destinul - 35, dar trăiți cât 2 vieți...” FOTO//

Femeia de afaceri Svetlana Sainsus își sărbătorește astăzi ziua de naștere – împlinește 35 de ani. Cu această ocazie, ea a făcut unele mărturisiri, informează SHOK.md.

„Cu siguranta l-as supara pe Dzeu daca i-as mai cere ceva astazi… pentru ca a avut grija sa-mi dea totul, tot la ce am visat vreodata si poate un pic mai mult?Astazi nu il mai rog sa imi dea nimic, doar il rog sa nu imi ia ceva din ce am..si din pe cine am?Imi doresc doar timp, timp sa ma bucur de tot ce mi-a oferit viata si destinul❤️35 , dar traiti cat 2 vieti.. plini cu de toate, recunoscatoare pt tot si pt bune si rele, daca mi s-au dat inseamna ca El a decis ca pot? 35 mi-a adus cel mai frumos cadou la care uneori deja credeam ca nu mai merita sa visez, un cadou mai frumos decat ea nu putea exista- Lia mea?multumesc tati, puiu meu❤️pentru ea, multumesc ca existi, pt fericirea, grija si dragostea ta pentru fetele tale??Te iubesc? Deci, 35, nu esti atat de rau si batran cum mi-am imaginat la 20”, a scris ea, pe Instagram.

SHOK.md


IUN 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...