FRESH
Horoscop 20 ianuarie 2021. Este ziua în care comunicarea joacă un ...
(video) După ce liderii europeni și-au arătat mușchii la vaccinare, ...
Marina Cârnaț, despre gelozie: „Am început să prind încredere tot ...
O femeie din Egipt a fost arestată pentru că a făcut prăjituri „indecente”

TÂRGUL DE CRĂCIUN revine în inima Chișinăului: zone de agrement, concerte și mii de luminițe! La 21 decembrie va fi inaugurat!

În perioada sărbătorilor de iarnă, Târgul de Crăciun revine în inima Chișinăului cu atmosfera sa de poveste. În acest an vizitatorii se vor putea reuni „Acasă de Crăciun” în perioada 21 decembrie 2019 – 10  ianuarie 2020, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din centrul capitalei, informează SHOK.md.

Tradiționalul târg va fi inaugurat sâmbătă, la ora 18.00, cu un concert extraordinar susținut de Orchestra „Lăutarii” și Alex Calancea Band. Pe parcursul celor 3 săptămâni, în cadrul târgului se vor desfășura concerte în toate zilele de weekend, de Crăciun și de Revelion. Printre artiștii care vor încânta vizitatorii se numără Valy Boghean, SunStroke  Project, Nelly Ciobanu, Katharsis, Anișoara Puică și mulți alții. Târgul se va încheia în data de 10 ianuarie cu o Gală-concert și Tombola de Sărbători.

Spațiul de lângă Piața Marii Adunări Naționale va întâmpina oaspeții cu o atmosferă magică, creată de mii de luminițe și ghirlande. Pentru vizitatori vor fi amenajate mai multe zone de agrement: ei vor putea intra în căsuța lui Moș Crăciun, se vor distra la carusele, își vor face poze memorabile, vor savura din deliciile culinare de iarnă și vor putea cumpăra cadouri autohtone pentru cei dragi.

Târgul va fi deschis pentru toată familia zilnic, de la ora 12.00 până la ora 22.00, în zilele de odihnă – între 10.00 și 22.00, iar în noaptea dintre ani programul va fi prelungit până la ora 02.00 după miezul nopții.

Evenimentul, inspirat de târgurile tradiționale de Crăciun din orașele europene, a ajuns la a treia ediție și este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Magia Târgului de Crăciun va putea fi urmărită și online pe pagina de Facebook.

SHOK.md


DEC 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...