FRESH
Echinocțiul de toamnă 2020 – influențele astrale asupra fiecărei zodii ...
Gigi Hadid a născut! Iată primele imagini cu bebelușul (Foto)
Diana Voevuțki e ÎNDRĂGOSTITĂ!: „Mă simțeam ca o căprioară care fuge ...
Poză rară cu Andreea Marin alături de fiica ei, Violeta, și fiul lui ...

Tatiana Nastas, despre venirea pe lume a MICUȚEI DIANA: „Chiar dacă nașterea a fost dureroasă, sarcina a rămas, totuşi, cea mai grea perioadă”

Prezentatoarea TV Tatiana Nastas, la 1 decembrie, a devenit prima dată mămică – a adus pe lume o fetiță. Ea a dezvăluit, recent, cum a ales numele micuţei, dar şi despre perioada de sarcină, informează SHOK.md.

„Am lucrat foarte mult ca ea să vină pe 1 decembrie. Cu o seară înainte am făcut 120 de aşezări, mi-am luat o căldăruşă mare plină cu aripioare picante şi am mâncat. Am mâncat multe nuci, pentru că ele tot stimulează un hormon care face să vină contracţiile mai repede. Peste 2-3 ore a început să vină Diana şi a venit în 6 ore.

Sarcina a rămas, totuşi, cea mai grea perioadă din toată această „aventură”. A fost greu, mai ales ultimele două luni. Chiar dacă naşterea a fost foarte dureroasă şi m-a marcat, cred că, pe toată viaţa, totuşi, sarcina a rămas grea. Mai vreau copii, dar nu mai vreau să fiu gravidă. Cu siguranţă, mai vreau copii, nu acum, mai aşteptăm”, a spus Tatiana, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

De asemenea, pentru sursa citată, Tatiana a dezvăluit cum au ales numele fetiţei – Diana. „Numele nu a fost pus cu gândul la Prinţesa Diana. A fost un nume frumos, mi-a plăcut şi mie şi lui Augustin, a fost un nume de compromis, pentru că eu aveam alte variante, el avea alte variante. Când am văzut-o, am născut-o, a intrat Augustin şi am întrebat: e Diana? El a zis că „da” şi a rămas Diana”, a dezvăluit Tatiana.

Cristina TOMAC
Foto: Instagram/Tatiana Nastas


FEB 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII