[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
58 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe. Cum arăta dormitorul în ...
(VIDEO) Elena Parpauț despre perioada DIFICILĂ din viața ei!: „M-a ...
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Sanda Diviricean: „Mă uitam la un covor și ...
FOTO Adelina Pestrițu, petrecere la piscină pentru fiica ei. La doi ...

Trăiesc IUBIREA LA DISTANȚĂ! Vera Năstăsiu: E prima mea relație după divorț, ne-am întâlnit în avion! FOTO//

Antrenoarea de dicţie, Vera Năstăsiu, de câteva luni, e îndrăgostită şi are iubit – Joop Opmeer, un om de afaceri din Olanda, informează SHOK.md

„În septembrie anul trecut, când noi am început să ţinem legătura, dar… s-au întâmplat lucrurile foarte repede. Eu nu am căutat pe cineva de care să mă îndrăgostesc acum aici, mi-am zis că dacă va veni omul potrivit, atunci o să fac acest pas. Intenţia mea a fost să fiu lângă cineva în care să am echilibru, nu neapărat o situaţie financiară, pentru că nu mă interesează aceste lucruri. De două, trei ori pe lună ne vedem, rămâne aici câte 4-5 zile. E dificil la distanţă, dar acum e totul bine.

Cred că e primul om în viaţa mea cu care am vorbit atât mult, în sens că noi am comunicat mult până a decide să mergem la un eveniment public. E prima mea relaţie după divorţul pe care l-am avut”, a spus Vera, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

„Vorbim doar în engleză. Ne-am întâlnit în avion şi am luat contactele. Nu, nu sunt o persoană geloasă, nu întreb niciodată ce face, unde pleacă, nu niciodată, că e o femeie frumoasă şi am încredere în ea”, a adăugat Joop.

Cristina TOMAC


OCT 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...