FRESH
Diana Voevuțki e ÎNDRĂGOSTITĂ!: „Mă simțeam ca o căprioară care fuge ...
Poză rară cu Andreea Marin alături de fiica ei, Violeta, și fiul lui ...
Valentina Naforniță e COPLEȘITĂ de EMOȚII! Are un NOU ROL!: „ Acesta ...
Ce trebuie să faci ca să fii fericit, sănătos și de succes! Vezi câteva ...

Trucuri de MAMĂ CU 7 COPII! Soția unui pretendent la șefia capitalei te învață cum sa împachetezi tot ÎNTR-O VALIZĂ, pentru 10 zile!

Marina Cârnaț, mamă a 7 copii, soția pretendentului la șefia capitalei, Teodor Cârnaț, are anumite trucuri, atunci când vine vorba de făcut bagajele și de mers în vacanță, așa că a decis să împărtășească experiența ei în acest sens, informează SHOK.md.

Mămica, pe Instagram, a oferit „3 sfaturi – cum sa împachetezi rapid și practic pentru o familie numeroasa doar într-o valiza”.

„Atenție!! Stil minimalist ☺
(pentru o călătorie de 7-10 zile)
1. E necesar ca, in primul rând, hăinuțele copiilor de pe rafturi sa fie aranjate după categorii și eventual culori (e foarte simplu de găsit așa și lor și mamelor).
2. Eu iau fiecăruia doar câte un set pentru vreme rece (vara), și 3-4 seturi preferate, alegând atent ca sa le pot combina eventual; și adidași, șlapi, sandale (cu care se încalță pt mașina). In caz de necesitate, nu e complicat sa spăl o pata.
3. Seturile (de obicei 3-4) le combin pentru toți membrii (9) in grămezi, care încap perfect doar intr-o valiza, uneori și încălțările încap aici. Cu alte cuvinte, fiecare grămada e formată din hăinuțe pentru 9 persoane. Astfel, valiza e organizata!”, a scris ea.

SHOK.md


SEP 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...