[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
De ce arabii nu folosesc hârtia igienică: ghid musulman de igienă
Cleopatra Stratan A DIVULGAT SECRETUL! Vezi despre ce este vorba!
Alina Dragnev NU E IDEALĂ, dar e mândră!: „Sunt departe de a fi perfectă, ...
Moldoveanul Igor Picușciac, desemnat cel mai bun antrenor în Armenia

Un local cu o istorie de peste 20 de ani S-A REDESCHIS în sectorul Buiucani al capitalei! Iată de ce trebuie să mergi acolo!

Chateau Grill&Pub, un local cu 20 de ani de istorie, din sectorul Buiucani al capitalei, și-a redeschis ușile, începând cu luna curentă, informează SHOK.md.

Noua locație are 3 săli și o terasă modernă. 

Aici, vor putea să-și petreacă timpul armonios inclusiv familiile cu copii, pentru că Chateau Grill & Pub deține sala Family, unde nu se fumează. 

Administratorul localului, Ghenadie Manole, spune că meniul pub-ului este conceput în așa fel ca orice oaspete să fie mulțumit, iar bucătarii, profesioniști de cel mai înalt nivel, gătesc de la gustări la bere, până la cele mai sofisticate bucate, demne de restaurante de 5 stele. Un loc aparte la bucatarie îl are Josper-ul – un cuptor spaniol pe lemne, unde se gătesc toate bucatele la grătar.

La Chateau Grill&Pub amatorii de bere au ocazia să savureze bere autentică, adusă direct de la producătorii cehi, belgieni și germani, iar cei care preferă vinurile – au o alegere extrem de mare în acest sens”, a precizat el. 

La fel, aici sunt respectate toate normele sanitare, iar la intrare oaspeților li se efectuează termometria. „Este foarte important ca acei care ne calcă pragul să găsească aici nu doar bucate și băuturi de calitate, dar și siguranță și o atmosferă de nota zece. Echipa noastră depune toate eforturile în acest sens, a precizat Manole.

Chateau Grill&Pub se află str. Nicolae Costin 67/1. Informații și rezervări: 069 94 08 08.


SHOK.md


IUL 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...