FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

Un RENUMIT BUCĂTAR FRANCEZ vine la Chișinău și va pregăti un MENIU SPECIAL de Crăciun. Motivele pentru care nu trebuie să ratezi show-ul!

Cea de-a treia ediție a show-ului culinar „Cina de Crăciun sub stele Michelin” se va desfășura la 13-14 decembrie curent, la Chișinău, transmite SHOK.md.

Vedeta show-ului va fi renumitul bucătar francez – Chef Stephane Vaittinadane. El este deținătorul a 16 stele Michelin și va veni pentru a treia oară în Chișinău, pentru a-i învăța pe cei prezenți la eveniment cum pot pregătit bucate uimitoare într-un mod simplu și rapid, folosind tehnologia electrocasnicelor Bosch si Siemens.

Participanții la eveniment se vor bucura de atmosfera de sărbătoare, muzică live, degustarea vinurilor selecte, fourchette special de bun venit.

În cadrul show-ului culinar, Chef Stephane Vaittinadane, împreună cu cei prezenți, vor pregăti un meniu de Crăciun – Glintwein („vin fiert”), Beef Wellington și Foie gras prăjită cu pere în sos de cacao, dar și vor coace biscuiți de Crăciun cu ghimbir și scorțișoară și renumita Tarta Tatin cu ananas.

Potrivit organizatorilor, în incinta Showroom-ului Premium Store, persoanele pasionate de gastronomie vor găsi tot de ce au nevoie magicienii adevărați: produse proaspete, cea mai bună tehnică germană din lume, profesionalismul unuia dintre cei mai cunoscuți bucătari din întreaga lume și, nu în ultimul rând, inspirație.

Show-ul culinar „Cina de Crăciun sub stele Michelin” va avea loc pe 13 și 14 decembrie, în incinta Premium Store, situat pe bd. Ștefan cel Mare 6, începând cu ora 18:00.

Costul unui bilet este de 500 lei per persoană.

SHOK.md


NOI 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII