FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

VA DEVENI MĂMICĂ în iulie! Doina Finciuc: „Eu spun cu fermitate că am o sarcină ideală, pe bune așa este!”

Doina Finciuc, PR manager, va deveni pentru prima dată mămică. Astfel, a dezvăluit că e în așteptarea unei fetițe, sarcina decurge bine și că numele a fost ales, însă deocamdată va rămâne secret, informează SHOK.md.

„Eu spun cu fermitate că am o sarcină ideală, pe bune așa este! Nu am avut toxicoză, nu am avut amețeli și nici somnolență. Știu cu organismul reacționează diferit de la o mămică la alta, dar eu chiar am spulberat toate fricile de până acum și savurez din această perioadă frumoasă. Sarcina decurge foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu. Complicații nu am avut, nu avem și sper nici să nu le avem. Mi se mai umflă picioarele și mâinile, dar aici a venit bunica în ajutor cu sfaturi și monitorizăm situația.

Eu am un meniu divers, chiar mănânc de toate câte puțin. Am zis că acele kilograme în plus nici nu se compară cu fericirea pe care o port sub inimă. Poftele au fost la început, mâncam murături în loc de pâine. Acum, însă, consum mai multe legume”, a spus Doina, pentru SHOK.md.

Viitoarea mămică este în așteptarea unei fetițe, care va veni pe lume în luna iulie. „Minunea urmează să apară la mijlocul verii, în iulie. Așteptăm o fetiță, cea mai frumoasă și sănătoasă fetiță! Emoțiile sunt foarte mari, chiar ieri am fost la USG și am văzut-o. Este așa gingașă, dar și foarte activă! (ca mămica) A luat ce e mai frumos de la mine și de la tati. Noi am ales un nume la dorința viitoarei bunici, Lilia. Deocamdată rămâne un secret”, a dezvăluit ea.

CB48ED30-3B37-42BD-B630-C19A9F4C455F 15BD796C-56EE-4C99-9FAB-8168664D9891 43229D8A-347A-46AC-AAE1-CBF40F8D1FF9 42ED8E9B-CF02-430E-85FA-501D86ABBD15

Cristina TOMAC


APR 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...