FRESH
Horoscop 29 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...

Val Butnaru RENUNȚĂ la calitatea de moderator al emisiunii pe care a prezentat-o 11 ani! Află de ce a luat ACEASTĂ DECIZIE și CINE îl va înlocui!

Val Butnaru, ieri-seară, a fost ieri în calitate de moderator al emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV, ultima dată. De joia viitoarea, aceasta va avea un nou moderator, informează SHOK.md.

Val Butnaru, care e fondator al Jurnal Trust Media, s-a referit la mai multe schimbări de la Jurnal TV, menționând că sunt multe emisiuni, vor mai apărea și vor fi moderate de jurnaliști mai tineri. Totodată, a precizat că postul TV va marca 10 ani la 5 martie 2020, însă emisiunea a fost realizată un pic mai devreme.

„Eu mi-am spus mie personal că e timpul să vină colegi mai tineri în redacția noastră. Și de joia viitoare „Cabinetul din Umbră” va fi prezentat de Vitalie Călugăreanu”, a anunțat el, adăugând, ulterior: „eu rămân cu sloganul vechi: Chiar dacă se face mai multă lumină, să nu uităm de lumină, mai multă lumină”.

Vitalie Călugăreanu a spus că e onorat să preia rolul de moderator. „În această emisiune se va face jurnalism, telespectatorii vor avea posibilitate să urmărească oameni care au ce spune, vocea cărora contează în peisajul social-politic din Republica Moldova. Vom merge pe subiecte de actualitate și de ce nu vom genera subiecte. Sunt convins că oamenii care au refuzat să vină o lungă perioadă, își vor schimba opinia, optica și percepția, și vor veni”, a spus jurnalistul.

SHOK.md


SEP 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII