[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

Vede OPORTUNITĂȚI în situația actuală! Dansatoare: „Mă bucur enorm de mult că a apărut acest virus, da, da, mă bucur…” VIDEO//

Dansatoarea Cristina Scarlevschi, antrenoare de pole dance, vede în situația generată de Coronavirus o oportunitate – de a face sport, de a petrece timp cu cei dragi, de a citi cărți – de a face ceea ce e pe plac fiecăruia. Iar ea nu ezită să facă sport în casă, dar și-n curte, informează SHOK.md.

„Știți mă bucur enorm de mult că a apărut acest virus, da da, mă bucur, pentru că lumea a început să prețuiască timpul și sănătatea sa, să respecte igiena, lumea a început să comunice cu cei dragi, văd filmulețe pe rețele cum lumea face sport si beau vitamine! Zic …. hallelujah ??????? .Dar mă întristează faptul că “omul, ca să conștientizeze, îi trebuie un șoc” ca să înțeleagă că ceea ce el face “logic, nu e bine “ și doar atunci cînd e “jale” încearcă să găsească pastila magică. Eu sper că după ce se va termina acest coșmar, lumea își va face timp si pentru a citi o carte, si pentru a face sport, si pentru a fi cu familia!”, a mărturisit ea, pe Instagram.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Krispy (@cristina_scarlevschi_poledance)

SHOK.md


MAR 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...