FRESH
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson ...
„Sunt un zero în ochii ei!” Ea e o artistă de top, cu milioane în ...
(foto) Kim Kardashian, fotografie INCENDIARĂ, după ce a schimbat prefixul! ...
(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa ...

Vede OPORTUNITĂȚI în situația actuală! Dansatoare: „Mă bucur enorm de mult că a apărut acest virus, da, da, mă bucur…” VIDEO//

Dansatoarea Cristina Scarlevschi, antrenoare de pole dance, vede în situația generată de Coronavirus o oportunitate – de a face sport, de a petrece timp cu cei dragi, de a citi cărți – de a face ceea ce e pe plac fiecăruia. Iar ea nu ezită să facă sport în casă, dar și-n curte, informează SHOK.md.

„Știți mă bucur enorm de mult că a apărut acest virus, da da, mă bucur, pentru că lumea a început să prețuiască timpul și sănătatea sa, să respecte igiena, lumea a început să comunice cu cei dragi, văd filmulețe pe rețele cum lumea face sport si beau vitamine! Zic …. hallelujah ??????? .Dar mă întristează faptul că “omul, ca să conștientizeze, îi trebuie un șoc” ca să înțeleagă că ceea ce el face “logic, nu e bine “ și doar atunci cînd e “jale” încearcă să găsească pastila magică. Eu sper că după ce se va termina acest coșmar, lumea își va face timp si pentru a citi o carte, si pentru a face sport, si pentru a fi cu familia!”, a mărturisit ea, pe Instagram.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Krispy (@cristina_scarlevschi_poledance)

SHOK.md


MAR 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...