FRESH
Joe Biden s-a accidentat! Care este starea de sănătate a președintelui ...
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...

VEGAN pe timp de pandemie! Jurnalistă – despre REGIMUL ALIMENTAR din familia sa: „Mâncăm puțin, variat și sățios”

Jurnalista Anna Smolnițchi și familia sa au regim alimentar vegan. Astfel, a dezvăluit cum e astfel de alimentație pe timp de carantină, informează SHOK.md

„Vegan în carantină – o idee foarte bună! Răsuflu foarte des ușurată, mai ales în aceste zile, plină de recunoștință față de oamenii care m-au inspirat să ajung pe acest drum, al veganilor.

Număr beneficiile și inima se bucură:

1 Ne alimentăm cu hrană vie, în principal verdețuri, legume si fructe, iar asta înseamnă imunitate.

2 Nu mâncăm produse de patiserie din comerț, gătim acasă. Dulciurile vegane și cele fără coacere sunt mult mai aromate decât cele artificiale. Un băiat pe care l-am servit cu TWIX vegan a exclamat: „Sunt mai gustoase decât cele obișnuite.” Așa este. După ce intri în povestea veganilor simți și mai tare diferența. Nu poți compara curmala – fruct dulce, un îndulcitor minunat în prăjituri vegane și raw vegane, cu zaharul. În plus, zaharul scade imunitatea și setează programe de îmbătrânire a celulelor. E un drog de care e bine să scapi indiferent de regimul alimentar pe care îl adopți.

3 Mâncarea vegană se gătește foarte repede. Atunci când ai de pregătit 2-3 mese pe zi, durata procesului contează! Nu vrei sa fii prins lângă cratiță toată ziua, astfel încât amintirile tale despre carantină să fie legate doar de bucătărie. Motto-ul meu este: „Gătim gustos, sănătos și repede, că să avem mai mult timp pentru joacă si experiențe faine cu familia”. 3. De când suntem vegani, porțiile noastre s-au redus esențial. Mâncăm câte puțin, variat și bucatele sunt sățioase. De ex, ne săturăm cu o felie de tort raw vegan, plin cu nuci. Altfel era cu tortul din comerț, cu zahar si conservanți. Până nu mâncăm jumătate, nu mă lăsăm. Puteam ușor să devorez o cutie de bomboane Bucuria. Singură.

4 Nu producem multe deșeuri din plastic. Nu procurăm lactate, deci nu avem recipientele din plastic în care se ambalează, nu trebuie să facem multe drumuri până la platoul de colectare a gunoiului. Deșeurile alimentare revin în sol, căci noi compostam.

5 Nu consumam carne și pește, deci vibrăm pozitiv. Alimentele, la fel ca tot ce ne înconjoară, au o anumită energie. Credem că produsele obținute prin violență nu ne pot da viață și sănătate.

6 Pielea e sănătoasă și transpirația nu miroase. Arăți mai tânăr, fără toxinele din carne”, a dezvăluit Anna, pe Facebook.

8F582A0C-2D08-4C4D-AA0C-ADF6BE842C09 E9EE64D3-0CB3-4192-99B7-0417F8C53D41

Cristina TOMAC


APR 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...