[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta
Cleopatra Stratan a mers pentru prima dată la piscină anul acesta.Cum ...
(foto)Juventus ne va bucura ochii cu noul său echipament.Ce tricouri ...

Vinăria Mileștii Mici va găzdui prima competiție sportivă din anul 2019. Cursa de alergare va avea loc la 80 DE METRI SUB PÂMÂNT!

Pe 20 ianuarie 2019, vinăria Mileștii Mici va găzdui prima competiție sportivă din anul 2019 – „Mileștii Mici Wine Run”. Participanții la cursa de alergare urmează să depășească o distanță de 10 km la o adâncime de 80 de metri sub pământ, ceea ce face acest eveniment sportiv să fie unic în toată Europa, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, startul general al cursei este programat pentru ora 11:00.

„Mileștii Mici Wine Run 2019” se desfășoară cu scopul de a populariza stilul sănătos de viață și de a promova Moldova ca destinație turistică. Competiția este internațională și atrage nu numai atleți amatori și profesioniști, ci și turiști din țări străine, cum ar fi: România, Ucraina, Marea Britanie, Rusia, Turcia, Olanda, Polonia, Elveția, etc.

Punctul culminant al evenimentului va fi degustarea celor mai populare soiuri de vinuri moldovenești ale mărcii comerciale Mileștii Mici, precum și a celor mai delicioase bucate naționale din bucătăria moldovenească. Participanții la competiție se vor putea bucura de o mulțime de locuri interesante de-a lungul întregului traseu. În afară de butoaiele de vin, în unele secțiuni ale galeriilor subterane ale vinăriei Mileștii Mici vor fi niște pereți decorați în stilul tradițional moldovenesc. De asemenea, de-a lungul traseului vor fi stabilite puncte speciale, care vor reflectă cultura și tradițiile poporului moldovenesc.

Finaliștii și câștigătorii competiției vor primi medalii și certificate, precum și alte cadouri din partea sponsorilor.

SHOK.md


IAN 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...