FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

Vrea să-l dea pe Leo LA GRĂDINIȚĂ! Gloria Gorceag: „Ar fi greșit să-l dau la o grădiniță privată…”

Interpreta Gloria Gorceag se află în concediu de maternitate, dar se gândește să-l dea pe fiul ei, Leo la grădiniță, informează SHOK.md.

„Mai tare insistă bunica și Vitalie cu grădinița. Deși eu am nevoie de o oră liberă pe zi ca de aer. Eu nu sunt o mamă tipică care poate să stea 3 ani în concediu de maternitate. Eu admir mamele care pot, ăsta e un talent. Dar eu am vise, ambiții, și devin frustrată dacă nu îndeplinesc un task pe lună. Cumva parcă timpul trece pe lângă mine și eu nu fac suficient. Sigur că să crești un copil e un lucru măreț, dar vreau să fiu exemplu frumos pe toate planurile. Nu sunt mare carieristă, dar am nevoie totuși să intru mai des în studiou. Sau, elementar, eu am nevoie de o oră de 3 ori pe săptămână să mă duc la sport. Și am încercat să mă duc cu Leo, dar e ireal”, a spus ea, pentru nicadeineco.wordpress.com.

Totodată, Gloria, pentru sursa citată, a dezvăluit că pe fiul său, Leo, o să-l dea la o grădiniță de stat.

„Eu nu știu cum aș fi gândit sau ce aș fi ales dacă mama mea nu era în sistem. Ar fi greșit să-l dau la o grădiniță privată când știu că el va fi în siguranță maximă în grădinița unde mama mea e director. Plus că eu știu foarte bine ce fel de educatori sunt acolo, de câte ori vin controalele la grădiniță, cum se face igiena. E foarte frustrant când mămicile se aruncă cu declarații când de fapt nu știu situația și toate dedesubturile. De când sunt mamă, m-am confruntat foarte des cu replici de genul: ”copii noștri petrec foarte mult timp la grădiniță și la școală, așa că educatorii sunt obligați să îi educe.” Nu! Noi, părinții, suntem obligați să-i educăm. Noi îi naștem pentru ceva. Educatorii sunt obligați să-i învețe matematică, engleză, să numere, să îi supravegheze la teren de joacă, atât! În rest, educația depinde de mama, tata, bunei. Nu trebuie să ceri lucruri pe care nimeni nu e obligat să le facă pentru copilul tău. Și inițial m-a bulversat întrebarea: “cum îndrăzniți să vă dați copilul la o grădiniță de stat?” De parcă îl duc la închisoare. Apoi am râs și am înțeles că nu e cazul. Și apoi, eu nu judec pe nimeni. Dacă tu poți să-ți permiți să-ți dai copilul la o instituție privată, poftim. Și acolo sunt pedagogi buni, evident. Sigur că sunt educatori care au nimerit întâmplător în această profesie, dar sunt alții cărora le iese. Eu nu aș fi educator nici pentru un milion de euro pe lună. Sincer. Pentru asta trebuie să ai nervi de fier”, a dezvăluit interpreta.

Cristina TOMAC


APR 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...