FRESH
Doliu în lumea sportului! Legenda fotbalului argentinian a decedat ...
FOTO Să vezi și să nu... crezi! Un bărbat a venit la nunta unui prieten ...
Lili Lozan, într-o fotografie adorabilă, alături de fiul ei, Adrian
(video) Râs cu Plâns! A vrut să-și răsfețe mireasa cu un dans provocator, ...

Zi de naștere – PRIMA DATĂ, LINIȘTITĂ! Rodica Ciorănică: „Ei și ce dacă o să treacă fără petrecere și fără lăutari? Doar amânăm puțin”

Jurnalista Rodica Ciorănică astăzi e omagiată. Ea împlinește 44 de ani, informează SHOK.md.

Rodica a dezvăluit că va sărbători, pentru prima dată, în liniște, iar după ce va trece aceasta perioadă va da o petrecere.

„Chiar nu e rau deloc numarul asta frumos. 44. Ei si ce daca o sa se treaca fara petrecere si fara lautari si fara prieteni si fara multe multe multe multe flori? Doar le amanam putin. Cu o luna sau ceva mai mult. Dar ce petrecere va fi atunci! Eheheeee! Ce bucurosi sa ne revedem si sa nu ne fie frica sa ne cuprindem! Sa nu ne fie frica sa ne pupam pe obraji. De 3 ori! Nu, de 4! Sa nu ne fie jena sa mergem cu totii pe strazi, sa umplem terasele si parcurile! Abia astept! Tot ce imi doresc AZI este acel banal pana mai ieri cuvant SANATATE. Sanatate tuturor. Macar de data asta stiu sigur ca simtim la fel. O sa fie prima mea zi de nastere linistita. Simpla. Ca o escapada in adancul sufletului. Cu foarte putini oameni si cu mult loc de emotie si cuvinte care se vor spuse si auzite. Fara planuri. Stiu ca vom reusi totul cand se va termina tristetea si izolarea. Va pup pe toti, va iubesc si va doresc o zi minunata chiar daca #stamacasă”, a spus Rodica, pe Facebook.

Cristina TOMAC


MAR 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII