Un băiat de 12 ani din New Delhi, a fost violat în grup, printre care și o rudă

 Un băiat de 12 ani din New Delhi, a fost violat în grup, printre care și o rudă

Un băiat de 12 ani este în „stare critică” după ce ar fi fost violat în grup și bătut în capitala Indiei, New Delhi, potrivit unei declarații a poliției și a unei plângeri depuse de familia băiatului la Comisia Delhi pentru Femei (DCW).

Comisarul adjunct al poliției din Delhi, Sanjay Sain, a declarat că presupusul atac a fost comis de trei băieți – toți minori și cunoscuți de victimă – inclusiv o rudă, conform CNN.

Se pare că presupusul atac a avut loc în cartierul de nord-est Seelampur pe 18 septembrie, dar nu a fost raportat până pe 22 septembrie.

Cazul este investigat, iar doi dintre acuzați au fost arestați, a spus Sain „Cei trei acuzați sunt din aceeași comunitate, erau vecini”, a spus Sain, adăugând că unul dintre bărbați era rudă cu victima. Încă nu au fost acuzați în mod oficial.

Potrivit unei declarații a DCW, părinții băiatului au spus că fiul lor se afla în „stare critică”.

„Băiatul nu este într-o stare bună și s-ar putea să nu supraviețuiască”, a spus președintele DCW Swati Maliwal, pentru CNN prin telefon.

Protestele din India împotriva incidenței mari a agresiunilor sexuale, de obicei împotriva femeilor și fetelor, au devenit obișnuite în ultimii ani.

Aura Mereuta

https://shok.md