Un băiat de 14 ani ar fi înjunghiat de 114 ori o adolescentă, în Statele Unite ale Americii

 Un băiat de 14 ani ar fi înjunghiat de 114 ori o adolescentă, în Statele Unite ale Americii

Aiden Fucci, un băiat de numai 14 ani, din Jacksonville, Florida, a fost pus oficial sub acuzare pentru comiterea unei crime, după ce ar fi înjunghiat de 114 ori o adolescentă de numai 13 ani, scrie SHOK.md.

Potrivit observator: Trupul neînsufleţit al lui Tristyn Bailey a fost descoperit în luna lunii mai la doar câteva ore după ce rudele sale au dat-o dispărută, într-o pădure situată la circa 30 de kilometri de Jacksonville. Anchetatorii au stabilit că adolescenta a fost înjunghiată de 114 ori, iar cuțitul a fost descoperit înfipt în scalpul victimei.

Băiatul suspect de crimă ar putea fi eliberat condiţionat când împlineşte 25 de ani

Băiatul s-ar fi lăudat prietenilor că ar urma să ucidă pe cineva.

Prietenii lui Aiden nu s-au sesizat în legătură cu planul malefic al acestuia, lucru semnalat inclusiv de procurorul R. J. Larizza, care a precizat că „este îngrijorător faptul că tânărul nu a fost luat în serios de apropiaţi”.

Dacă este găsit vinovat de comiterea crimei, Aiden Fucci ar urma să fie condamnat la închisoare pe viaţă. Totuşi, din cauza vârstei fragede, băiatul ar putea să ceară eliberarea condiţionat încă din momentul în care împlineşte 25 de ani, ceea ce înseamnă că ar putea să stea închis doar ceva mai mult de 10 ani pentru crima comisă.

Citește și